Neler Yeni

Urun kargodayken indirime girdi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Muhammet aslan
Merhabalar

7 ekimde hbden bir laptop aldim urun henuz kargodayken indirime girdi musteri hizmetlerini aradim aradaki farki istedim 1400 tl lik farki veremeyeceklerini onun yerine 1000 tl lik kupon yukleyebileceklerini soylediler acikcasi 400 tl icin bi daha iptal edip tekrar siparis verip beklemek istemedim kabul ettim. Simdi merak ettigim bu tanimlayacak olduklari kupon acaba herhangi bir sarta bagli mi iste su kadarkik alisveris yapman lazim gibisinden bir kosul koyarlar mi? Budurumu yasayan varsa bilgilendirebilir mi

D3atlY

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
mert doğan
Merhabalar

7 ekimde hbden bir laptop aldim urun henuz kargodayken indirime girdi musteri hizmetlerini aradim aradaki farki istedim 1400 tl lik farki veremeyeceklerini onun yerine 1000 tl lik kupon yukleyebileceklerini soylediler acikcasi 400 tl icin bi daha iptal edip tekrar siparis verip beklemek istemedim kabul ettim. Simdi merak ettigim bu tanimlayacak olduklari kupon acaba herhangi bir sarta bagli mi iste su kadarkik alisveris yapman lazim gibisinden bir kosul koyarlar mi? Budurumu yasayan varsa bilgilendirebilir mi
büyük ihtimal bir şarta bağlı verirler onuda sor bence

DonanımFikir

11 Kasım Fırsatları
Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,753
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Merhabalar

Paketi açmadan kapıdan iade edebilirdin eğer acelesi yok ise.
Muhtemelen altlimitsizdir. Zaten verilecek kupon detayında geçerli olduğu ürünler ve miktarı görülür .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,752
Üyeler
159,972
Son üye
KaanClskn
Top Bottom