Neler Yeni

USB 3.0 kablosu anakarttan çıkmıyor

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
Başlıkta yazdığım gibi USB 3.0 kablosu anakarta o kadar sıkı bağlanmış ki çıkartamıyorum, biraz daha zorlarsam anakart parçalanacak, ne yapmam gerekiyor?

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
bilmem yapistirixiylami bagladilar acaba 😜 cakmak gazi varsa iki fis sikin oyne cikarmayi deneyin

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem toplama, elimle koydum kabloyu beş saniye sonra çıkarmayı denediğimde çıkmıyordu :/
bilmem yapistirixiylami bagladilar acaba 😜 cakmak gazi varsa iki fis sikin oyne cikarmayi deneyin

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Dostum yerinde olsam kartı fazla zorlamam. Genelde USB 3.0 kilitli olmaz. Çekince çıkması gerekir ama anakartın etrafına bak, çentik veya kilit varsa o kilide basılı tutarak çek.

jbymcb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Cihat Bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum yerinde olsam kartı fazla zorlamam. Genelde USB 3.0 kilitli olmaz. Çekince çıkması gerekir ama anakartın etrafına bak, çentik veya kilit varsa o kilide basılı tutarak çek.
Kilitli değil biliyorum ancak kablolamayı düzenlemek için kesinlikle çıkarmam gerekiyor ancak çıkmıyor, ben de korkuyorum karta bir şey olacak diye. Ne yapacağım bilmiyorum

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Kilitli değil biliyorum ancak kablolamayı düzenlemek için kesinlikle çıkarmam gerekiyor ancak çıkmıyor, ben de korkuyorum karta bir şey olacak diye. Ne yapacağım bilmiyorum
Sen yine de bir bilir kişiye danış

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,850
Üyeler
163,565
Son üye
İsmailkc00
Top Bottom