USB 3.0 kablosu anakarttan çıkmıyor

jbymcb

80+
Reaksiyon skoru
35
Başlıkta yazdığım gibi USB 3.0 kablosu anakarta o kadar sıkı bağlanmış ki çıkartamıyorum, biraz daha zorlarsam anakart parçalanacak, ne yapmam gerekiyor?

bilmem yapistirixiylami bagladilar acaba 😜 cakmak gazi varsa iki fis sikin oyne cikarmayi deneyin

Dostum yerinde olsam kartı fazla zorlamam. Genelde USB 3.0 kilitli olmaz. Çekince çıkması gerekir ama anakartın etrafına bak, çentik veya kilit varsa o kilide basılı tutarak çek.

Dostum yerinde olsam kartı fazla zorlamam. Genelde USB 3.0 kilitli olmaz. Çekince çıkması gerekir ama anakartın etrafına bak, çentik veya kilit varsa o kilide basılı tutarak çek.
Kilitli değil biliyorum ancak kablolamayı düzenlemek için kesinlikle çıkarmam gerekiyor ancak çıkmıyor, ben de korkuyorum karta bir şey olacak diye. Ne yapacağım bilmiyorum

Kilitli değil biliyorum ancak kablolamayı düzenlemek için kesinlikle çıkarmam gerekiyor ancak çıkmıyor, ben de korkuyorum karta bir şey olacak diye. Ne yapacağım bilmiyorum
Sen yine de bir bilir kişiye danış

Fotoğraf atabilir misin sorunu bulabiliriz hemen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,824
Üyeler
183,904
Son üye
efeyuksel59
Geri