denedim tabii kiBiçimlendirmeyi denedin mi ?
Şu programla biçimlendirmeyi dener misin ? Windows'un biçimlendirme sistemi bazen işe yaramıyor bu daha iyi.denedim tabii ki
deniyorum hemenŞu programla biçimlendirmeyi dener misin ? Windows'un biçimlendirme sistemi bazen işe yaramıyor bu daha iyi.
HP USB Disk Storage Format Tool
HP USB Disk Storage Format Tool 5.3 indir - HP USB Disk Storage Format Tool, USB belleklerinizi FAT32 ya da NTFS biçimlerinde format atmanızı sağlayan HP tarafından geliştirilen ücretsiz bir araçtır. Dilerseniz program ile DOS başlangıç diski de oluşturabilirsiniz. Programı...www.gezginler.net
Hızlı biçimlendirme yapma ama yavaş olanı yap.deniyorum hemen
volume label yerine ne yazmam gerekliŞu programla biçimlendirmeyi dener misin ? Windows'un biçimlendirme sistemi bazen işe yaramıyor bu daha iyi.
HP USB Disk Storage Format Tool
HP USB Disk Storage Format Tool 5.3 indir - HP USB Disk Storage Format Tool, USB belleklerinizi FAT32 ya da NTFS biçimlerinde format atmanızı sağlayan HP tarafından geliştirilen ücretsiz bir araçtır. Dilerseniz program ile DOS başlangıç diski de oluşturabilirsiniz. Programı...www.gezginler.net
ikisini de denedim olmadıHızlı biçimlendirme yapma ama yavaş olanı yap.
Label kısmına herhangi bir şey yaz mesela adını fark etmez. Quick Format tikini kaldır.volume label yerine ne yazmam gerekli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ikisini de denedim olmadı
bu hatayı aldımLabel kısmına herhangi bir şey yaz mesela adını fark etmez. Quick Format tikini kaldır.
yazılımsal bir sorun değil galiba donanımsal bir arıza var o zaman teşekkürler hocam ilgilendiğiniz içinDisk büyük ihtimal zarar görmüş o zaman hocam.