Ya geçersinde hiç verimi olmaz,Evet arkadaşlar sorum başlıkta usb bellek kullanmadan geçebilirmiyim geçersem de nasıl geçerim
Mesaj otomatik birleştirildi:
GhostSpectre nin yaptığını kullanacağım not olarak
Nasil verimsiz olurYa geçersinde hiç verimi olmaz,
iso dosyasına iki kere tıkla,
çıkan yerde setup dosyasını çalıştır,
sonra kurulum ekranı gelir kurulumunu yaparsın.
GhostSpectre güvenilir keylogger falan yok sadeleştirilmiş win10,iyi seçim yapmışsınız.
Evet iyi seçim yaptım bencede böyle w10 home ve w8.1 in Allah belasını versin en kısa zamanda değiştirmek istiyorumYa geçersinde hiç verimi olmaz,
GhostSpectre güvenilir keylogger falan yok sadeleştirilmiş win10,iyi seçim yapmışsınız.
Neden?Nasil verimsiz olur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet iyi seçim yaptım bencede böyle w10 home ve w8.1 in Allah belasını versin en kısa zamanda değiştirmek istiyorum
Ben fps ve Pc in Dropbox yememesi için gecicem etkisi olmazmıYa geçersinde hiç verimi olmaz,
En verimlli format usb ile uefi yapılan formattır,bu şekilde format atarsanız bilgisayarın hızı değişmez hatta bazı kişilerde bilgisayar çöküyor(yaşadım),sadece bilgisayarın sürümü değişir ve içindeki dosyalar gider,siz istiyorsanız bu şekildede yapabilirsiniz.Nasil verimsiz olur
Ben fps ve Pc in Dropbox yememesi için gecicem etkisi olmazmı
Ya aslında usb var ama bilgisayarım görmüyorEn verimlli format usb ile uefi yapılan formattır,bu şekilde format atarsanız bilgisayarın hızı değişmez hatta bazı kişilerde bilgisayar çöküyor(yaşadım),sadece bilgisayarın sürümü değişir ve içindeki dosyalar gider,siz istiyorsanız bu şekildede yapabilirsiniz.
Yok benim dediğim usbsiz kurulum yapması,yoksa ghostspectreye geçince zaten bir hızlanma oluyor,ama usbli yapması o hızlanmayı iki katına çıkarır.
Usbyi takıp disk yönetiminin resmini atar mısınız ?Ya aslında usb var ama bilgisayarım görmüyor
Hmmmm Usb bellek pc yi görmüyor peki yardım edermisinYok benim dediğim usbsiz kurulum yapması,yoksa ghostspectreye geçince zaten bir hızlanma oluyor,ama usbli yapması o hızlanmayı iki katına çıkarır.