Neler Yeni

Usb Çoğaltıcı Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan

Arkadaşlar bende şu ürün var 4 lü dügmeli Buna 2.den sonra takılmıyor Rgb mouse klavye kulaklık takıcaktım 3. de bozuluyor. sorun guc kaynagındamı bılmıyorum nasıl yaparım. Yani kablo çeşidini de bulamadım güç girişi adını buna gücü nasıl vericez

PixDraw

80+ Bronze

Arkadaşlar bende şu ürün var 4 lü dügmeli Buna 2.den sonra takılmıyor Rgb mouse klavye kulaklık takıcaktım 3. de bozuluyor. sorun guc kaynagındamı bılmıyorum nasıl yaparım. Yani kablo çeşidini de bulamadım güç girişi adını buna gücü nasıl vericez
Anakartların çoğu 2 port rahatlıkla kaldırır fazlasında güç girişine traş makineleri falan var onların şarj kablosunu takman lazım. Bu tarz malzeme satan yerlere gidip güç girişini gösterirsen onlar sana uygun adaptörü verir.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Harici adaptörü yoksa yetmez tabii ki klavye mouse bağlarsan. Çünkü bilgisayarda bağlamış olduğun usb portunun bir sınırı var.
12v 2A bir adaptör iş görür sanırım ama tam emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Nasıl bi kabloyla takacağım ki anlamadım

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
serkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunların girişi uyar umarım buna.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ben hiç bir şeyin garantisini vermiyorum. Aldığın satıcıyla görüş önce. Sonra adaptörü alacağın kişiye sor . En önemlisi kullanım klavuzu varsa önce onu oku.

Top Bottom