USB Disk Security silmem gerekirmi?

ELECTUS

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
8,870
Merhabalar bilgisayarımda böyle bir yazılım var virüs programı galiba bakarmısınız defenderda açılmıyor silmem gerekirmi bu uygulamayı? @Treyarch
Post automatically merged:

@techno3030 @FightForHonor hocam sizde bakabilirmisiniz bi kaldırayımmı bu uygulamayı.

Ekler

• Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.40.14.39.png
    Desktop Screenshot 2020.12.29 - 14.40.14.39.png
    227.9 KB · Hit: 34
Bir kaldırıp bak. Ek olarak başka *güvenlik* programı var mı sisteminde?

Ek olarak bu programı kullanma zaten. Bilgisayarcı programı XD.

Bir kaldırıp bak. Ek olarak başka *güvenlik* programı var mı sisteminde?

Ek olarak bu programı kullanma zaten. Bilgisayarcı programı XD.
Evet evet pc yi ilk aldigimda format atmak icin pcciye vermiştim bunu indirmis bende simdi fark ettim bakicam şimdi ksldirip defendera

Böyle gereksiz yazılımlara ihtiyacınız yok. KIS veya CIS gibi yazılımlarda harici aygıt koruması bulunur. Önceki konuda belirttiğim gibi bu yazılımlardan birini kullanınız.

Böyle gereksiz yazılımlara ihtiyacınız yok. KIS veya CIS gibi yazılımlarda harici aygıt koruması bulunur. Önceki konuda belirttiğim gibi bu yazılımlardan birini kullanınız.
Hocam kaldırdım şimdide defenderı nasıl açıcam?
Post automatically merged:

TeamViewer indirip, ID ve Pass'i belirtin, kaldırayım.
Kaldırdım hocam şimdide yine aynı o yerler defenderı açma yeri yok

Standart Denetim Masası üzerinden kaldırdığınız yazılımların sistemde kalıntıları kalmaya devam eder. Revo Uninstaller ile yazılım kaldırmanız gerekir.

Standart Denetim Masası üzerinden kaldırdığınız yazılımların sistemde kalıntıları kalmaya devam eder. Revo Uninstaller ile yazılım kaldırmanız gerekir.
Hocam bir şey sorucam o gvenlik ayarlarına bakarken Microsoft hesabima girdim pc açılırken hep sifre soruyor nasıl kaldiririm bunu?

Geri