Usb Format Atma Yardım

Enilaw

80+
Reaksiyon skoru
10
arkadaşlar normalde hep ayarlardan sıfırla yapardım ama virüs varsa gitmez diyorlar o yüzden usb format atmamı söylediler ama hiç atmadım usb format atarsam windows gider mi windows 11 kullanıyom şuanda bide kaç gb usb lazım ilk ne yapmam lazım bilmiyom yardım edebilcek varmıdır onedrive ye her şeyi kaydettim

Format dediğin şey zaten sıfırlamak olur. Win11 format diyerek YouTube de aratırsan her türlü rehber videosu çıkacaktır.

Youtube de çok detaylı videolar var, hiç zor bir durum yok zaten. Rufus ile flashı tamamen temizleyip içerisine win11 artık hangi sistemi kuracaksan yüklemen gerekiyor önce. Rufus kullanımına youtubeden bak bence. Cmd den sıfırlayanlar da var tercih meselesi. Sonra flash takılı iken boot menüye girip pc yi flash bellek ile öncelikli çalıştırması için önceliğini yukarı alıcaksın format başlayacak, boot menü girişi v.s pc pcye değişir. Çok kaba taslak anlattım youtube de v.s detaylı anlatımlar var

Youtube de çok detaylı videolar var, hiç zor bir durum yok zaten. Rufus ile flashı tamamen temizleyip içerisine win11 artık hangi sistemi kuracaksan yüklemen gerekiyor önce. Rufus kullanımına youtubeden bak bence. Cmd den sıfırlayanlar da var tercih meselesi. Sonra flash takılı iken boot menüye girip pc yi flash bellek ile öncelikli çalıştırması için önceliğini yukarı alıcaksın format başlayacak, boot menü girişi v.s pc pcye değişir. Çok kaba taslak anlattım youtube de v.s detaylı anlatımlar var
peki bir şey dicem şimdi bildiğim kadarıyla orjinal windows olunca süresiz oluyor ben pc yi aldığımda windows 11 ile beraber aldım şimdi format attıktan sonra bu orjinal windows 11 gelicek mi yoksa tekrar satın almam mı gerek

peki bir şey dicem şimdi bildiğim kadarıyla orjinal windows olunca süresiz oluyor ben pc yi aldığımda windows 11 ile beraber aldım şimdi format attıktan sonra bu orjinal windows 11 gelicek mi yoksa tekrar satın almam mı gerek
Anakartına gömülü lisans olur eğer aldığında direk lisanslıysa bilgisayar
Bir de e posta açıksa windowsunda format sonrası otomatik etkinleşebilir

aldığımda vardı lisanslı w11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1785926648676.webp

aldığımda vardı lisanslı w11
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Tamam bak microsoft hesabınıza bağlı bir dijital lisans ile etkinleştirildi diyor
Yani senin hesabına bağlı o lisans
Format atıp tekrardan oturum açtığında lisans gelmesi lazım

Geri