USB FORMATTAN SONRA her şey GERİ GELDİ

FOXN FOR WİN

80+ Gold
Reaksiyon skoru
2,156
Arkadaşlar merhaba usb format atıyorum windowsu yeniden kuruyorum ama eski wallpaperim geri geliyor ve beni endişelendiren şey acaba başka dosyalarda onun gibi geri gelebilir mi ? yani sonuçta windowsu sislip kuruyoruz ama benim eski wallpaperimin gelmesi normal bişey değildir diye tahmin ediyorum sizce bunun gibi başka programlarda geri gelebilir mi ?

Format esnasında disklerin tamamını biçimlendirdiğinizden emin misiniz?

Arkadaşlar merhaba usb format atıyorum windowsu yeniden kuruyorum ama eski wallpaperim geri geliyor ve beni endişelendiren şey acaba başka dosyalarda onun gibi geri gelebilir mi ? yani sonuçta windowsu sislip kuruyoruz ama benim eski wallpaperimin gelmesi normal bişey değildir diye tahmin ediyorum sizce bunun gibi başka programlarda geri gelebilir mi ?
Walpaperın gelmesi normal bir şey tema ayarların microsoft hesabına kaydediliyor.

Walpaperın gelmesi normal bir şey tema ayarların microsoft hesabına kaydediliyor.
Anladım teşekkürler :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Peki hocam bir şey daha sorucam ben pc yi malwarebyte ile tarattımda 12 tane google pups diye bişey buldu sizce neden kaynaklıdır

Format attıktan sonra mı çıktı?
yok formattan önce şuan format lı değil daha demin tarattım öncedende fomat attım o yüzden konuyu açtım işte şimdi bidaha atıcam bu olay yüzünden o yüzden sorayım dedim

Geri