Google da arama yaptım ama genelde usb kulaklıkların ses kartı olduğunu jack ın ana kart üzerindekini kullanıldığını öğrendim hangisini daha iyi olduğu ile alakalı bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
eğer oyun oynamak istiyorsan (7.1 için) usbli al eğer diyorsan öyle ses kasmak istemiyorum müzik dinlicem diyorsan kesinlikle jack al telefondada kullanırsınGoogle da arama yaptım ama genelde usb kulaklıkların ses kartı olduğunu jack ın ana kart üzerindekini kullanıldığını öğrendim hangisini daha iyi olduğu ile alakalı bir şey bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
çok kabaca bi tabir oldu kusura bakmayıneğer oyun oynamak istiyorsan (7.1 için) usbli al eğer diyorsan öyle ses kasmak istemiyorum müzik dinlicem diyorsan kesinlikle jack al telefondada kullanırsın
niçin kulaklık almak istiyorsun.banada yardımcı olurmusunuz bu konuda
hiç uğraşma telefonunda o özellik olmayabilir arada gecikme olabilirpeki usb yi jacka çeviren zımbırtılarla yapsak nasıl olur
oyun için ama ben konforundan yanayım yok gecikme süresiymiş yok buymuş felan kasmıyorum çok rahat olsun ses kalitesi yeterli olsun yeter tarzındanım bana göre hangisi olurniçin kulaklık almak istiyorsun.