Neler Yeni

Çözüldü✓ usb olmadan format atmak

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
usb olmadan format atmak istiyorum format flashlarımı bulamıyorum çünkü nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz

Gugar61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
280
İsim
OFLU HOCA

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
bulut üzerinden sıfırlama yapılıyordu en son hatta yapmıştım ben basitti baya ayarlarda bi yerlerde olması lazım

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bulut üzerinden sıfırlama yapılıyordu en son hatta yapmıştım ben basitti baya ayarlarda bi yerlerde olması lazım
1.PNG

burada nasıl bir seçim yapmam lazım

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,540
İsim
Olcay akbulut
içinde ne var ne yok her şey silinsin istiyorum
hocam sanırım hepsini seçmeniz gerekiyor, sol alt kısımda seçmeme yardım et var orada daha detaylı anlatıyorsa bi oraya da göz gezdirin derim

Atyxah

80+ Silver
sıfırlama format değildir en temizi formattır 8gb bir usb almalısınız yoksa tam temizlenmiş olmaz formstta hdd tamamen boşalıp tekrar kuruluyor

yahyabatu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
365
İsim
yahya batu bakaray
sıfırlama format değildir en temizi formattır 8gb bir usb almalısınız yoksa tam temizlenmiş olmaz formstta hdd tamamen boşalıp tekrar kuruluyor
bilgisayar da virüs vs yok zaten sadece hesap değişmek ve onun yaptığı işleri vs temizlemek için sıfırlamak istiyorum işimi görür muhtemelen sıfırlama değil mi

Atyxah

80+ Silver
bilgisayar da virüs vs yok zaten sadece hesap değişmek ve onun yaptığı işleri vs temizlemek için sıfırlamak istiyorum işimi görür muhtemelen sıfırlama değil mi
görür işinizi

Atyxah

80+ Silver
1 saatten fazladır bu şekilde ne olmuş olabilir PC yi kapasam mi acaba
bilmiyorum format olsa bakardım da bilgim yok bu konuda
Mesaj otomatik birleştirildi:

yavaş işliyordu ama sıfırlama onu biliyorum format hızlıydı saatlerce sürmüştü kuzenimin sıfırlaması bir de hdd varsa daha uzun sürer bekleyin

Top Bottom