Çok basit.usb olmadan format atmak istiyorum format flashlarımı bulamıyorum çünkü nasıl yapabilirim yardımcı olabilir misiniz
hocam size kalmış verileriniz sıfırlansın istiyorsanız evet yapabilirsiniz seçenekleriAlıntıyı görüntüle
burada nasıl bir seçim yapmam lazım
hocam sanırım hepsini seçmeniz gerekiyor, sol alt kısımda seçmeme yardım et var orada daha detaylı anlatıyorsa bi oraya da göz gezdirin derimiçinde ne var ne yok her şey silinsin istiyorum
bilgisayar da virüs vs yok zaten sadece hesap değişmek ve onun yaptığı işleri vs temizlemek için sıfırlamak istiyorum işimi görür muhtemelen sıfırlama değil misıfırlama format değildir en temizi formattır 8gb bir usb almalısınız yoksa tam temizlenmiş olmaz formstta hdd tamamen boşalıp tekrar kuruluyor
görür işinizibilgisayar da virüs vs yok zaten sadece hesap değişmek ve onun yaptığı işleri vs temizlemek için sıfırlamak istiyorum işimi görür muhtemelen sıfırlama değil mi
bilmiyorum format olsa bakardım da bilgim yok bu konuda1 saatten fazladır bu şekilde ne olmuş olabilir PC yi kapasam mi acaba