Neler Yeni

Yardım usb portları bozuldu

sarrovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Koca
laptopu ( excalibur g770 ) alalı 1 en fazla 2 ay oldu usb portları bir çok şey denememe rağmen algılamıyor yada arada bir algılıyor mouse a baktığımda algılamasa bile ışığı yanıyor diğer aygıtlarda da denedim klavye de flash bellek de fakat arada bir algılıyor onda da bir süre sonra kesiliyor bilgisayarı dizüstü kullanıyorum sabit durduğunda da bir sıkıntı olmuyor ama çalışmasa bile mesela mouse un ışığı yanmaya devam ediyor bunu nasıl çözebilirim

BeKo'O

80+ Silver
Aldığından beri böyle mi sonradan mı bozuldu

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Garantisi devam ediyorsa dokunmadan servise göndermeniz akıllıca olacaktır. Buradan hiçkimse durumu net olarak yorumlayamaz çünkü.

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,647
İsim
Burak Tokgöz
laptopu ( excalibur g770 ) alalı 1 en fazla 2 ay oldu usb portları bir çok şey denememe rağmen algılamıyor yada arada bir algılıyor mouse a baktığımda algılamasa bile ışığı yanıyor diğer aygıtlarda da denedim klavye de flash bellek de fakat arada bir algılıyor onda da bir süre sonra kesiliyor bilgisayarı dizüstü kullanıyorum sabit durduğunda da bir sıkıntı olmuyor ama çalışmasa bile mesela mouse un ışığı yanmaya devam ediyor bunu nasıl çözebilirim
Usb kontrolcüsü bozulmuştur büyük ihtimalle

sarrovv

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Koca
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sonradan bozuld

DOKTOR🥼

80+ Silver