Neler Yeni

usb ye nasıl format atcağım dosyayı indiririm?

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
pc ye format atıcam usb den nasıl format atcağım dosyayı indiririm yardımcı olun lütfen. format işlemini biostan yapmam lazım çünkü biostan başka bir şey açmıyor pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,019
İsim
Murat Orhan
pc ye format atıcam usb den nasıl format atcağım dosyayı indiririm yardımcı olun lütfen. format işlemini biostan yapmam lazım çünkü biostan başka bir şey açmıyor pc
Windows 10 formatlayacaksan şöyle yap
Bu linkte ''Aracı şimdi indirin'' kısmına tıklayın
inen uygulamadan flashınızı seçin o otomatik w10 kuracak içine
sonra biostan muhtemelen advanced kısmında first device olarak Harddiski seçin oradan ''Harddisk boot priority'' kısmından Flashınızın adını seçin f10 enter yapın başlar format işlemi.

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
268
İsim
Görkem Çağan
indirdiğiniz windows kurulum dosyasını rufus programı ile birlikte usb yazdırıyorsunuz daha sonra bios ayarlarına girip başlatma seçeneklerinde usb seçiyorsunuz biosda boot olarak geçer bu kısım ondan sonra cihazı açtığınızda usb üzerinden açıcaktır

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kaç gb bu dosya biliyor musunuz?
benim flash belleğimin boş hali 7.21 gb

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Ünsal Berk Döngeller
En temizi windowsun kendi orjinal sitesinden yükleme dosyası oluşturmak ve usb içine otomatik olarak aktarım yaptıktan sonra bios üzerinden temiz kurulum yapmak. Rufusla falan hiç uğraşma derim. Dün yaptım daha yeni.

Fatih Sultan Terim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,550
İsim
Oozdmrsm
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En temizi windowsun kendi orjinal sitesinden yükleme dosyası oluşturmak ve usb içine otomatik olarak aktarım yaptıktan sonra bios üzerinden temiz kurulum yapmak. Rufusla falan hiç uğraşma derim. Dün yaptım daha yeni.
dosya kaç gb yoldaş bilgin var mı

Top Bottom