Mustafa Emre Koç
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 421
Windows 10 işletim sistemini usb ye kurarken neden rufus gerekli zaten yazılımda usb ye veya doğrudan bilgisayara kurma seçeneği var neden kullanılıyor bu yazılım
flash belleği biçimlendirip windovs dosylarını ön yüklenebilir hale getiriyorWindows 10 işletim sistemini usb ye kurarken neden rufus gerekli zaten yazılımda usb ye veya doğrudan bilgisayara kurma seçeneği var neden kullanılıyor bu yazılım
Rufus kullanmadan yüklenirse ne olur pekiUsb 'yi biçimlendirip iso dosyasını onyuklenebilir hale getiriyor.
Iso dosyası onyuklenebilir hâlde olmadığından hiçbir şey olmaz.Rufus kullanmadan yüklenirse ne olur peki
gayette oluyor hiç bir sıkıntı da çıkarmıyor yaklaşık 4 5 senedir kopyala yapıştır ile usb hazırlıyorum staj da da usb yi böyle hazırlayıp defalarca farklı pc lere uefi format attım hiç bir sıkıntısını görmedim aksine rufus gibi illetten kurtarıyor sizi yazma hızı çok çok düşüyor format sonrası rufusla atılan formata kıyasla windows daha hızlı oluyor tamamen zarar yani rufusIso dosyası onyuklenebilir hâlde olmadığından hiçbir şey olmaz.