USB'siz Format Atma Yöntemleri

Seçtiğiniz partition ya da diskin (C: yani) içine.
Şimdi bende iki ssd vardı cye kuruluydu windows, ben 3.yü taktım 3. Taktığımı ana ssd yapmak için formatladım ama pcyi açtığımda ekranda iki tane windows seçeneği çıkıyordu, sonra ben öbür windowsu regeditten sildim. Ama eski sistemin kalıntıları var sanki, mesela java hatası var diye bir tane java düzelten program indirmiştim javanın logosunu kendi logosuyla değiştiriyordu o logo formattan sonra hala duruyor mesela. Tüm diskleri biçimlendirdim diye hatırlıyorum

Şimdi bende iki ssd vardı cye kuruluydu windows, ben 3.yü taktım 3. Taktığımı ana ssd yapmak için formatladım ama pcyi açtığımda ekranda iki tane windows seçeneği çıkıyordu, sonra ben öbür windowsu regeditten sildim. Ama eski sistemin kalıntıları var sanki, mesela java hatası var diye bir tane java düzelten program indirmiştim javanın logosunu kendi logosuyla değiştiriyordu o logo formattan sonra hala duruyor mesela. Tüm diskleri biçimlendirdim diye hatırlıyorum
Öbür Windows duruyor o zaman. O diski komple silip, biçimlendirin.

Öbür Windows duruyor o zaman. O diski komple silip, biçimlendirin.
Hacı ne yaptın, ama formattan sonra 3 diskte boştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar şey kurduktan sonra bir daha format atmaya çok üşeniyorum, zaten amacıma ulaştım amacım windowsu yeni ssdye taşımaktı

Hacı ne yaptın, ama formattan sonra 3 diskte boştu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O kadar şey kurduktan sonra bir daha format atmaya çok üşeniyorum, zaten amacıma ulaştım amacım windowsu yeni ssdye taşımaktı
Kafam karıştı okurken. Neyse, sildiyseniz sorun yok.

Hocalarım şimdi problemi kısmı olarak şöyle çözdüm 80 GBlık bir harddisk buldum kömürlükten kurulumu ona yaptım fakat şimdide harddiske kurduğum için haliyle yavaş ve bunu SSD ye nasıl aktarabilirim şuan

Geri