Neler Yeni

USDT'ye dikkat edin !

OnurCiftci26

80+ Bronze
Yatırım mı? Dostum başı yok,sonu yok,neden değerli belli değil,nerede olduğu belli değil,kartlar ne için çalışıp ne yazıyor belli değil,yazılan yazılımı elinde tutan saniyede btc mi üretiyor belli değil,her kafası esen zengin bir para çıkartıyor resmen karşılığı ne belli değil.
Bunun adı yatırım değil kanka insanları hayal dünyasına soktular,benim bu işlere güvenim cidden kalmadı.
Yatırım tabii ki dostum neden değerli oldukları da belli hepsinin whitepaper'ını oku projelerine bak bunlar birkaç yılda olacak projeler değiller zaten sürekli gelişim gösteriyorlar. Arz talep çok önemli. İki düşüş görünce korkmayın hemen elinizde nakit olsun her zaman kötü durumlarda kullanın.

Ha Bitcoin bence daha da düşecek 11.000'e kadar yolu var oraya kadar düşer düşmez bilemem orayı gösteren birkaç tablo var. Ayrıca birkaç yıla Amerika dijital Doları da çıkaracak dijitale güven vermek için Bitcoin piyasasını çıkarıp insanlara güven aşılayacaklar ytd.

Ayrıca Bitcoin'in düşmesi daha güzel neden diye sorarsan alttan alacaksın ve boğada yeni girenlere satacaksın. Unutma boğa da elindeki parayı artırırsın ama ayı piyasasında zengin olursun.

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
Arkadaşlar çok fena dedikodular dönüyor USDT'nin de sonu UST gibi olabilir şuan güvenli liman USDC veya BUSD gibi gözüküyor nakkite kalan arkadaşlara naçizane tavsiyem USDT yerine USDC veya BUSD geçmeniz olacaktır.

Ayrıca şunu da eklemeliyim eğer USDT 'de de düşüş olursa piyasaya olan güven fena sarsılır ve BTC de dahil çoğu altcoinde sert düşüşler görebiliriz.
piyasanın yükü usdtye bindi ama koruyacaklarını düşünüyorum

scorpionn38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
237
İsim
ferhat küçük
bir şey olması zor ama siz yinede riski bölüşün. yüklü paranız varsa busd ustd usdc ye bölüştürünüz. bugün usdt ye operasyon çekmeye çalıştılar ama karşılık aldı liq oldular. hemen toparladı ama risk herzaman var tabi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
BUSD her kullanıcıya bankada fiziksel olarak parasının olduğunu garanti ediyor.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,958
İsim
tümen dağ
U
BUSD her kullanıcıya bankada fiziksel olarak parasının olduğunu garanti ediyor.
Busd güvenli mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dün itibari ile tamamen ciktim kripto işinden

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar çok fena dedikodular dönüyor USDT'nin de sonu UST gibi olabilir şuan güvenli liman USDC veya BUSD gibi gözüküyor nakkite kalan arkadaşlara naçizane tavsiyem USDT yerine USDC veya BUSD geçmeniz olacaktır.

Ayrıca şunu da eklemeliyim eğer USDT 'de de düşüş olursa piyasaya olan güven fena sarsılır ve BTC de dahil çoğu altcoinde sert düşüşler görebiliriz.
Tether, UST kadar dayanaksız bir para değil dolar karşılığı kısmen de olsa var. Ama çok şişen bir piyasası olduğu için bir panik gelirse UST den gelem güvensizlikle satış yiyip zorlanabilir.

Valla ben BUSD yi bile çektim o olaydan sonra. Tether düştü UST düştü BUSD de düşer diye korkmadım değil. Halbuki onun tamamen dolar karşılığı var ama fiziksel dolar daha iyidir ya zaten al sat yapmıyordum 😃

Busd güvenli mi

Dün itibari ile tamamen ciktim kripto işinden
Tethere göre arkası çok daha sağlam ama tamamen güvenli denemez diye düşünüyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Caner Karaca
Hiçbir şey tamamen güvenli değildir ama BUSD için dünyanın en büyük borsası Binance her dolarınıza karşılık fiziksel olarak bankada depolandığına dair garanti veriyor bu yüzden şuan en güvenilir stabil coindir.

KeReM 1963

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,750
İsim
Kerem ORUÇ
İlgilendiği Kategoriler
Yurtdışı Alışverişi
Instagram
oruckereem
Steam
Kerem1963
Discord
Kerem1963 #8121
Tether, UST kadar dayanaksız bir para değil dolar karşılığı kısmen de olsa var. Ama çok şişen bir piyasası olduğu için bir panik gelirse UST den gelem güvensizlikle satış yiyip zorlanabilir.

Valla ben BUSD yi bile çektim o olaydan sonra. Tether düştü UST düştü BUSD de düşer diye korkmadım değil. Halbuki onun tamamen dolar karşılığı var ama fiziksel dolar daha iyidir ya zaten al sat yapmıyordum 😃

Tethere göre arkası çok daha sağlam ama tamamen güvenli denemez diye düşünüyorum.
Valla dün 0.97 lere düştüğünü gördüğüm için ben de tırsmadım değil

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Arkadaşlar boşuna tartışmayın en güvenilir TL'dir. Cumhurbaşkanımız kesinlikle haklıdır. TL'nin tek bir güvenilmez yanı yoktur.

Yıllardır istikrarlı şekilde TL değer kaybediyor. %100 güvenilir bir bilgi. Hiç değiştiğini görmedim.

Biz ise forumda kriptoyu mu tartışıyoruz (kriptoyu para ile değil, borsa ile karşılaştırın). Kaldı ki borsa bile kriptodan çok daha güvenli.

Para biriktiren veya elindeki paranın değer kaybından çekinenlere en güzel tavsiyem altındır. Biri çıkıp altın zengin etmiyor diyebilir, doğru zengin etmez ama fakir de etmez koçum deyin.

Daha çok parası olan için de ev, arsa, dükkan (artık kira veya zaman içinde değerlenmesi gibi) çeşitli beklentileri karşılayabilir.

Farway

80+ Silver

Maghente

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Bahattin Sungur
bildiğim kadarı ile usdt dolara endekslı, usdt nin çakılması demek doların düşmesi demek

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,737
Üyeler
160,876
Son üye
byescobar0
Top Bottom