OnurCiftci26
80+ Bronze
Yatırım tabii ki dostum neden değerli oldukları da belli hepsinin whitepaper'ını oku projelerine bak bunlar birkaç yılda olacak projeler değiller zaten sürekli gelişim gösteriyorlar. Arz talep çok önemli. İki düşüş görünce korkmayın hemen elinizde nakit olsun her zaman kötü durumlarda kullanın.Yatırım mı? Dostum başı yok,sonu yok,neden değerli belli değil,nerede olduğu belli değil,kartlar ne için çalışıp ne yazıyor belli değil,yazılan yazılımı elinde tutan saniyede btc mi üretiyor belli değil,her kafası esen zengin bir para çıkartıyor resmen karşılığı ne belli değil.
Bunun adı yatırım değil kanka insanları hayal dünyasına soktular,benim bu işlere güvenim cidden kalmadı.
Ha Bitcoin bence daha da düşecek 11.000'e kadar yolu var oraya kadar düşer düşmez bilemem orayı gösteren birkaç tablo var. Ayrıca birkaç yıla Amerika dijital Doları da çıkaracak dijitale güven vermek için Bitcoin piyasasını çıkarıp insanlara güven aşılayacaklar ytd.
Ayrıca Bitcoin'in düşmesi daha güzel neden diye sorarsan alttan alacaksın ve boğada yeni girenlere satacaksın. Unutma boğa da elindeki parayı artırırsın ama ayı piyasasında zengin olursun.