userbenchmark testi ve gta5

Reaksiyon skoru
34
beyler bugün işlemciye yeni soğutucu takarken işlemcinin 3-4 tane dişi yamulmuş ve bilgisayarcı cımbızla düzeltti cs go lolde fps ler hala aynı fakat gta 5 de 140-110 arası aldığım fps 70e düşmüş ve oyunda iken esc tuşuna basar basmaz fps 10lara 5 lere düşüyor cpu nun %2 si kullanıyor gözüküyor ama oyuna dönünce tekrar 70 fps ayarlar kısmına geçince fps drop yiyor bu olay bugünkü işlemci olayı yüzünden mi işlemci performans testinde işlemciye %92 tam puan veriyor bir sıkıntı yok diyor

beyler bugün işlemciye yeni soğutucu takarken işlemcinin 3-4 tane dişi yamulmuş ve bilgisayarcı cımbızla düzeltti cs go lolde fps ler hala aynı fakat gta 5 de 140-110 arası aldığım fps 70e düşmüş ve oyunda iken esc tuşuna basar basmaz fps 10lara 5 lere düşüyor cpu nun %2 si kullanıyor gözüküyor ama oyuna dönünce tekrar 70 fps ayarlar kısmına geçince fps drop yiyor bu olay bugünkü işlemci olayı yüzünden mi işlemci performans testinde işlemciye %92 tam puan veriyor bir sıkıntı yok diyor
Cinebench r15 testi yap

1623 aldı en yüksek tekrar yaptım 1620 aldı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

nerden bakcam bunun 1620 puanın bu işlemciye göre iyi olduğunu sitede falan detayları yok mu

gta 5 de problem var.
bende esc ye basıyorum fps bazen 6 ya düşüyor donuyor.

oyun için fps düşmemiş olması lazım emin misin ?

1623 aldı en yüksek tekrar yaptım 1620 aldı

nerden bakcam bunun 1620 puanın bu işlemciye göre iyi olduğunu sitede falan detayları yok mu
Her testte küçük küçük puan değişimi olabilir. Puan normal

gta 5 de problem var.
bende esc ye basıyorum fps bazen 6 ya düşüyor donuyor.

oyun için fps düşmemiş olması lazım emin misin ?
kanka çoğu oyunda eskisi gibi ama şuan gta 5 mi bozuk benim işlemci mi cidden bozuldu anlamadım ama testlerde normal çıkıyor yüksek puanlar alıyor

kanka çoğu oyunda eskisi gibi ama şuan gta 5 mi bozuk benim işlemci mi cidden bozuldu anlamadım ama testlerde normal çıkıyor yüksek puanlar alıyor
dostum işlemcin bozulsa test sırasında mavi ekran yerdin kafana takma bence

hacı gta 5 mi bozuldu o zaman sizde de aynı sıkıntı var mı

bide hacı çoğu oyunda işlemcinin %20sini 17sini falan kullanıyor bu normal mi yani oyun oynarken işlemcinin %17 simi kullanılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,678
Üyeler
190,784
Son üye
Cahiturkan
Geri