Üst Düzey Sistem İçin Tavsiyeleriniz?

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,742
Merhaba değerli hocalarım, üst düzey bir sistem alacağım ama sipariş vermeden önce son kez bi fikrinizi almak istiyorum az para değil sonuçta. Sistem hakkında ki olumlu ve olumsuz düşünceleriniz benim için gerçekten önemli.

(Sisteme 360mm sıvı soğutma eklenerek alınacaktır ve anakart özelleştirme seçeneğinden asus prime olarak güncellenecektir)

Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar

Not: Bu sistemi tercih etmemin sebebi 12 ay vade farksız taksit imkanı olması

Son düzenleme:
Pahalı sanki

Bu fiyatta ben olsam parçaları kendim istediğim markalarda toplardım

Hocam belirtmeyi unutmuşum 12 ay vade farksız taksit olduğu için bu sistemi tercih ettim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam yazmamışım konuya 12 ay vade farksız taksit olduğu için bunu tercih ettim
Aylık taksidin ne kadar oluyor

Hocam belirtmeyi unutmuşum 12 ay vade farksız taksit olduğu için bu sistemi tercih ettim

Hocam yazmamışım konuya 12 ay vade farksız taksit olduğu için bunu tercih ettim
Taksitle olacaksa normal bence . Kasayı +503 ile fspcmt318 850w yapabilirsin

5400 hocam

o kasada üstten fan takılıyor mu hocam bilmediğimden soruyorum
Üstten 360mm ye kadar destekliyor .

Baya büyük kasadir .

Üstten 360mm ye kadar destekliyor .

Baya büyük kasadir .
Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. 12 ay vade farksız olması beni çok cezbetti, malum günümüzde taksitli bir şey satın almak epey zor hele ki vade farksız

Teşekkür ederim hocam bilgilendirme için. 12 ay vade farksız olması beni çok cezbetti, malum günümüzde taksitli bir şey satın almak epey zor hele ki vade farksız
Gamegarajda vade farksız bazı sistemler var fakat 1e1 aynı sistemlerden daha pahalı oluyor.
Örneğin 4070s sistem 40 , vade farksız sistem 45k aynı bileşenler. Ama en azından 12 ay peşin taksit , başka yerde yapsan 15-20k ekler sanırım.
Yine de sistemi araştırıp al

Merhaba değerli hocalarım, üst düzey bir sistem alacağım ama sipariş vermeden önce son kez bi fikrinizi almak istiyorum az para değil sonuçta. Sistem hakkında ki olumlu ve olumsuz düşünceleriniz benim için gerçekten önemli.

(Sisteme 360mm sıvı soğutma eklenerek alınacaktır ve anakart özelleştirme seçeneğinden asus prime olarak güncellenecektir)

Şimdiden teşekkürler hayırlı forumlar

Not: Bu sistemi tercih etmemin sebebi 12 ay vade farksız taksit imkanı olması
Bu sisteme 1 TB M2 yeterli değil bence. Aklıma geldikçe psikolojim bozulmaya başladı. Oyun silip oyun indiriyorum. Hiç şey deme ben zaten 2-3 tane oyun oynayacağım zaten doldurmayacağım deme yani. O iş öyle olmuyor :D Minimum 2 TB M2 yap ve yanına Steam dışı eski oyunları oynayacağın ve arşiv falan depo yapacağın minimum 1 TB'lık HDD ekle.

Pahalı.
Bu arada bu sistem üst düzey değil orta şeker.

Geri