konuş piksel konuşşşş :dHer özelliğin gerekli olması gibi bir şart yok. Kolaylık sağlıyor en nihayetinde.
Oradan bildirim almak için.Her özelliğin gerekli olması gibi bir şart yok. Kolaylık sağlıyor en nihayetinde.
Twitch Now eklentisini tarayıcına kur. Yayıncılar yayın açınca bildirim gönderiyor.Daha az dikkat çeken bir tasarımla olabilir. Özellikle Twitch yayınlarını çok kaçırıyorum, onun için olsa çok iyi olur.
Bu forumun en az yarısı bu tarz önerilerle tasarlandı. Sen görmedin diye bir şey yok olmuyor. Bu tarz yorumlarda bulunamazsınız.Ben nedense hiç bu tarz güzel öneriler geldikten sonra uygulandığını görmedim.
Video koyma gelseBu forumun en az yarısı bu tarz önerilerle tasarlandı. Sen görmedin diye bir şey yok olmuyor. Bu tarz yorumlarda bulunamazsınız.
Peki böyle bir şey yapılabilir mi?Bu forumun en az yarısı bu tarz önerilerle tasarlandı. Sen görmedin diye bir şey yok olmuyor. Bu tarz yorumlarda bulunamazsınız.
hocam ana konu geldi buda gelsinBu forumun en az yarısı bu tarz önerilerle tasarlandı. Sen görmedin diye bir şey yok olmuyor. Bu tarz yorumlarda bulunamazsınız.