Neler Yeni

Üst seviye bir sistem topluyorum bakar mısınız ?

medusa1

80+
Hocam bence ramlarıde beyaz alın, G.skill Neo değilde Rgb yaparsanız güzel bir uyum yakalarsınız. https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...5-6000j3040g32gx2-tz5rw-fiyati,293271039.html
hocam bu ramler expo desteklemiyor işte tek sıkıntısı o. Bir de anakartın qvl listesinde mevcut değil. Yani sistemde şuan bir tek ram'ler ve bir de sıvı soğutucum siyah olacak. Çok mu çirkin durur ? Bu konuya baya kafa yordum fakat çözüm bulamadım. Ram'leri qvl listesi dışından almayı hiç düşünmüyorum çünkü çok sorun yaşadım bugüne kadar. Sıvı soğutucuyu ne yapsam onu bilmiyorum aslında. Fanlarını beyaz fanlarla değiştirdim. Şuan sadece pompası ve hortumu siyah.

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
hocam bu ramler expo desteklemiyor işte tek sıkıntısı o. Bir de anakartın qvl listesinde mevcut değil. Yani sistemde şuan bir tek ram'ler ve bir de sıvı soğutucum siyah olacak. Çok mu çirkin durur ? Bu konuya baya kafa yordum fakat çözüm bulamadım. Ram'leri qvl listesinde dışından almayı hiç düşünmüyorum çünkü çok sorun yaşadım bugüne kadar. Sıvı soğutucuyu ne yapsam onu bilmiyorum aslında. Fanlarını beyaz fanlarla değiştirdim. Şuan sadece pompası ve hortumu siyah.
Hocam qvl listesinde beyaz ram olacağını sanmam ama çok önemli değil diyorsanız size kalmış bir şey. Sıvı soğutucuyuda satıp yenisini alabilirsiniz, o biraz çirkin durur.

medusa1

80+
Hocam qvl listesinde beyaz ram olacağını sanmam hiç ama çok önemli değil diyorsanız size kalmış bir şey. Sıvı soğutucuyuda satıp yenisini alabilirsiniz, o biraz çirkin durur.
Siz karar verin ozaman hocam size bırakıyorum. Foto attım aşağıya. Sıvı soğutucum aynı o şekilde duruyor şuan. Bunu yeni sisteme taşımayim mi diyorsunuz ?

Ekler

• WhatsApp Image 2024-10-12 at 18.51.18.jpeg
    WhatsApp Image 2024-10-12 at 18.51.18.jpeg
    427 KB · Hit: 12

Plenks

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Berat K.
Siz karar verin ozaman hocam size bırakıyorum. Foto attım aşağıya. Sıvı soğutucum aynı o şekilde duruyor şuan. Bunu yeni sisteme taşımayim mi diyorsunuz ?
Hocam sıvı soğutmaya ayrı bir bütce ayırmak istemiyorsanız kalsın, sistemi alınca elinizdekini takıp bakarsınız beğenmezseniz o zaman düşünürsünüz. Bütceden yana sorun yok diyorsanız bence alın yeni bir soğutucu.

Top Bottom