biostan 6000mhz cl30 a çekmekte bir seçenekÇıkar ama istikrarlı olur mu muamma. Ben ram konusunda işimi garantiye alayim diyorum. Stabil olandan devam edeyim
biostan 6000mhz cl30 a çekmekte bir seçenekÇıkar ama istikrarlı olur mu muamma. Ben ram konusunda işimi garantiye alayim diyorum. Stabil olandan devam edeyim
Siyah sırıtır evet senin için görsellik önemli ise iyi durmaz bu gerçek ama istersen uygun fiyatlı beyaz sıvı soğutmalar var
mükemmel bir sistem hocam kusursuz yani denilecek söz yok en arşa çıkarmak istiyorsanız gen5 ssd alabilirsiniz ama bence en boş şeylerden biri 7000 yazma hızları bile çok fazlayken onlar saçma geliyo ama para varsa neden olmasınSistemi beyaz olarak dizeceğim. Ekran kartı ve işlemciyi şuan değil çıktığı zaman alacam. RTX 5090 / 9800x3d olacak sistemde. Şuan sadece diğer parçaları sipariş geçecem. Bakar mısınız parçaları iyi seçmiş miyim ?
ram
egzoz fan
yan ve alt panele toplam 6 adet fan
anakart
psu
kasa
ssd 980 pro 1 tb elimde var.
sıvı soğutucu arctic II 360 mm elimde var.
Ekran önemli değil diyorsan alabilirsin![]()
Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO G89.GA2T36INW.00 360mm RGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO G89.GA2T36INW.00 360mm RGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Lian Li Galahad II Trinity SL-INFINITY AIO G89.GA2T36INW.00 360mm RGB Beyaz İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Şu nasıl olur ?
5090 olacakekran kartı ne krdsm
güzel bir öneri High-end sisteme 8000 megatransfer bellek yakışır,kaldırmıyorsa saat hızını düşürürsün o kadarbiostan 6000mhz cl30 a çekmekte bir seçenek
Hocam yarın corsair ram sipariş edicektim.![]()
Raijintek AMPERE 1200W 80+ PLATINUM ATX 3.1 Ampere PCIe 5.0 Full Moduler Siyah Güç Kaynağı (0R30B00012) - Güç Kaynağı - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Akıllı start-stop fanı 80 PLUS® Platinum sertifikası garanti eder 140 mm (derinlik) × 86 mm (yükseklik) × 150 mm (genişlik) kompakt boyut Intel ATX 3.0 standartları PCIe Gen 5.0'a Hazır Japon kapasitörleri yüksek sıcaklık direnci sunar Güçlü Tek +12V Ray Tamamen Modüler Düşük Profilli Kablolar...www.teknobiyotik.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sıvı soğutma olarak