Neler Yeni

Toplayacağım sistem iyi mi ?

asko56

80+ Gold

PSU sana fazlasıyla yeterli

zaten işlemcide değişikliğe gerek yok

Patriot 32GB (2x16) Viper Venom RGB 6000MHz CL30 DDR5 EXPO Ram​

64 eğer render işin yoksa gereksiz

x870 istedin diye bana kalsa b850 bile yeterli

2tb yeterlidiye düşündüm eğer istersen aynı urunu 2 katla

ekstra fana gerek yok fanlı zaten işini görür

ram olarak rgb istiyorsanda

Mesaj otomatik birleştirildi:

kasa masa geniş olsun rgb desteklerim olsun dedin diye bu kasa yoksa gider cok ucuza alırım 2 3 k çok kasa var
topladıgınız sistem güzel xpg güç kaynaklarında sorun oldugu için firma revizyona gitti muhakak revizoyonlu model alınmalı revizyonlu model romen rakamı ile 2 ile ibare edilmiştir

örnek

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Krmm

shankar1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
141
İsim
ahmet
topladıgınız sistem güzel xpg güç kaynaklarında sorun oldugu için firma revizyona gitti muhakak revizoyonlu model alınmalı revizyonlu model romen rakamı ile 2 ile ibare edilmiştir

örnek

onu bilmiyordum bilgi için sağol

yada

fotoğraftaki

Ekler

• Screenshot_2025-04-07-18-29-24-241_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2025-04-07-18-29-24-241_com.android.chrome.jpg
    450.1 KB · Hit: 2
  • Beğen

Krmm

80+ Bronze
Hocam ben hiç istanbula bakmadım ben Ankara da yaşıyorum ankarada en düşük 28k yaşadıgın yer önemli 2.elde haberiniz olusun sonuçta adam gelip elden alacak
toplam sanırım 51k oldu ki oda senin isteklerine uymaya çalışarak yaptım yoksa bunu 45 indirrim valla anakart felan degistirrim :D

rica ederim

ürünlerin nerede tam ucuz olduğuna bakmadım isimlerini tek tek arayarak daha ucuza başka sayfalarda bulabilirsin alırken onu siz inceleyin alın

Arkadaşlar ben ikinizin de atmış olduğu parçalara iyice baktım inceledim.

Asko hocamın attığı sistem 87k. Shankar hocamınki ise 50k.

Az önce kredi kartı aylık ödemelerime bakıp hesap kitap yaptım. Sonrasında bir de hazır sistemlere göz atim dedim.

80-90 bin lira civarlarına 5070 Tİ'li hazır sistemler satılıyor. Asko hocam , sizin attığınız yerine direkt bunu alırsam en azından ekran kartımı da yükseltmiş olacağım bedavadan.

Shankar hocam sizin attığınız sistemin fiyatı çok iyi fakat bütçe konusunda 100 binleri görebilecek durumda olduğum için almışken iyi bir hazır kasa alayim , en azından ekran kartımı da upgrade etmiş olurum diye düşündüm.

Kısacası , ikinize de şunu sormak istiyorum. 5070 Tİ'li hazır sistemi 80-90 bin civarına alsam mantıklı olur mu yoksa 100-130 bin arasına 5080'li bir sisteme mi bütçeyi zorlayim ? Monitörüm 4k oled. O yüzden uzun yıllar götürsün istiyorum alacağım sistem. Oyunlarda dlss 4 ve MFG açacağım.

Sizce ne yapmalıyım ?

Son düzenleme:

asko56

80+ Gold
Arkadaşlar ben ikinizin de atmış olduğu parçalara iyice baktım inceledim.

Asko hocamın attığı sistem 87k. Shankar hocamınki ise 50k.

Az önce kredi kartı aylık ödemelerime bakıp hesap kitap yaptım. Sonrasında bir de hazır sistemlere göz atim dedim.

80-90 bin lira civarlarına 5070 Tİ'li hazır sistemler satılıyor. Asko hocam , sizin attığınız yerine direkt bunu alırsam en azından ekran kartımı da yükseltmiş olacağım bedavadan.

Shankar hocam sizin attığınız sistemin fiyatı çok iyi fakat bütçe konusunda 100 binleri görebilecek durumda olduğum için almışken iyi bir hazır kasa alayim , en azından ekran kartımı da upgrade etmiş olurum diye düşündüm.

Kısacası , ikinize de şunu sormak istiyorum. 5070 Tİ'li hazır sistemi 80-90 bin civarına alsam mantıklı olur mu yoksa 100-130 bin arasına 5080'li bir sisteme mi bütçeyi zorlayim ? Monitörüm 4k oled. O yüzden uzun yıllar götürsün istiyorum alacağım sistem. Oyunlarda dlss 4 ve MFG açacağım.

Sizce ne yapmalıyım ?
4k oled ise 5080 şart maglesef

• Beğen
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,079,890
Üyeler
171,663
Son üye