shankar1
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,170
tamam psu güzel bu fiyata alacağın en iyi psu bir kac modele baktım kesinlikle daha pahalı
Süper ozaman. Anakart konusuna ne diyorsunuz ? Msi olanı alıp geçecektim.
tamam psu güzel bu fiyata alacağın en iyi psu bir kac modele baktım kesinlikle daha pahalı
forumda hatta arama yaparak çıkar umarım bir kaç arkadaşımıza ben önermiştim.tomahawk msi almak istemiyorum elimdeki bozuldu demişti bu tabii ki bir kişiyle olacak iş değil genel anlamda geri dönüşü çok ama sana kaliteli mal denk gelirse zaten bu fiyata daha fazla seçenek yok teknoloji işi biraz şans işidirSüper ozaman. Anakart konusuna ne diyorsunuz ? Msi olanı alıp geçecektim.
Ya ozaman hiç uğraşmayim hocam. Zaten bütçe hesabı yaptım rahatça zorlanmadan alabiliyorum bunları. Kasa ve fan o benim attıklarım olsun. Yoksa aklım onlarda kalacak benim. Psu konusunda da okey dediniz. Şuan sadece anakart konusunda kafam karıştı.forumda hatta arama yaparak çıkar umarım bir kaç arkadaşımıza ben önermiştim.tomahawk msi almak istemiyorum elimdeki bozuldu demişti bu tabii ki bir kişiyle olacak iş değil genel anlamda geri dönüşü çok ama sana kaliteli mal denk gelirse zaten bu fiyata daha fazla seçenek yok teknoloji işi biraz şans işidir
![]()
AMD X870/X870E Motherboard Roundup: 21 Motherboards Tested
After a month of in-depth testing, we've reviewed 21 AMD X870/X870E motherboards. From affordable to high-end, this roundup will help you decide which model is worth your...www.techspot.com
incelemer üstünden fiyatını koruyacak şekilde başka seylere bakabilirsin
akvaryum kasa hmmm
bir kaç örneğe bakacağım ve fan olarak bu kadar para vermenize gerek yok
Aynalı olarak thermalright bir fanı vardı şimdi bakıp sana ekleyeceğim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
THERMALRİGHT TL-M12-S ARGB 120MM
şansına küs ülkemizde kalmamış bir yerde var o da zaten pahalı yazmış
Ya ozaman hiç uğraşmayim hocam. Zaten bütçe hesabı yaptım rahatça zorlanmadan alabiliyorum bunları. Kasa ve fan o benim attıklarım olsun. Yoksa aklım onlarda kalacak benim. Psu konusunda da okey dediniz. Şuan sadece anakart konusunda kafam karıştı.
Link var mı hocamfanlar çok pahalı içinde kalmasına gerek yok
zaten görsellik katacak normal bir aynalıda hava girişini sağlar
daha Uygun akvaryum ile zako zoko öyle bir aynalı set vardı 3 lü hali 1200 felandı
Link var mı hocam
32 şuan ve birkaç sene yeterli olabilir de ben bu sistemi bir dizdim mi 5-8 sene civarı hiçbir yükseltme yapmadan kullanacam hocam o yüzden 64 daha ileriye dönük olur diye düşündümram konusunda hala düşüncem farklı 32 gb zaten yeterli be abi
çok teşekkür ederim hocam bakıyorum şimdiileridede çok lazım değil render almadığın için
![]()
ZOKO TANK SİYAH 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASA... - Ucuzbudur
En ucuz ZOKO TANK SİYAH 7X12 KUMANDALI ARGB FANLI OYUNCU KASASI fiyatını ve özelliklerini Ucuzbudur.com da incele ve en uygun fiyat garantisi ile hemen satın al !www.ucuzbudur.com
bak böyle 7x aynalı olarak hazır seti varmış fan almanada gerek kalmaz
doğrudur32 şuan ve birkaç sene yeterli olabilir de ben bu sistemi bir dizdim mi 5-8 sene civarı hiçbir yükseltme yapmadan kullanacam hocam o yüzden 64 daha ileriye dönük olur diye düşündüm
SSD 980 pro 1 TB ve Sıvı soğutucu Arctic II 360 mm var elimde.
Alttaki parçalar iyi mi ve uyumlu mu birbiriyle bakar mısınız ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle