Merakımdan soruyorum sistemin nedir?Apex 5 , Apex 7 ,blackwidow bu 3unden hangisini önerirsiniz k68de var ama RGB olani 1200tl falan baya pahali yani sizce bunlardan hangisi
Apex 5 , Apex 7 ,blackwidow bu 3unden hangisini önerirsiniz k68de var ama RGB olani 1200tl falan baya pahali yani sizce bunlardan hangisi
apex 7Apex 5 , Apex 7 ,blackwidow bu 3unden hangisini önerirsiniz k68de var ama RGB olani 1200tl falan baya pahali yani sizce bunlardan hangisi
Apex 7Apex 5 , Apex 7 ,blackwidow bu 3unden hangisini önerirsiniz k68de var ama RGB olani 1200tl falan baya pahali yani sizce bunlardan hangisi
Apex 7 yi indirimle alcam bu arada k68e pahali diyorum amaApex 5 , Apex 7 ,blackwidow bu 3unden hangisini önerirsiniz k68de var ama RGB olani 1200tl falan baya pahali yani sizce bunlardan hangisi
Şimdilik laptopum var i7 2670qm 8gb ram gt540m 2gb efsane cuma indiminde bi pc topliycam insallah dolar bütün işleri mahvetti bayram da almistim çoktanMerakımdan soruyorum sistemin nedir?
Gidip bu parayla sistem toplamanız daha mantıklı olmaz mı?Şimdilik laptopum var i7 2670qm 8gb ram gt540m 2gb efsane cuma indiminde bi PC topliycam insallah dolar bütün işleri mahvetti bayram da almistim çoktan
Sistem için para var o hazir zaten ekipman içinde biriktirdim bu ayrı yaniGidip bu parayla sistem toplamanız daha mantıklı olmaz mı?
Ne kadar bütçe ayırdın sisteme?Sistem için para var o hazir zaten ekipman içinde biriktirdim bu ayrı yani