N5mf ama piyasada kalmamış700 TL bütçem var üst tarafı 360mm sıvı soğutma destekleyen kasa önerir misiniz
İçinde fan var mı?Alıntıyı görüntüleMSI MPG GUNGNIR 100P ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MPG GUNGNIR 100P ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! MSI MPG GUNGNIR 100P ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Daha uygun fiyatlı var mıdır emin değilim ilk bunu bulabildim 700TL civarında... Üst tarafta 360mm destekliyor.
peki 240mm destekleyen önerir misiniz?.
Ön panelde 3 ışıksız fan ve arkada 1 RGB fan ile geliyor şeklinde yazmışlar yorumlarda.İçinde fan var mı?
Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Ranker Cygnus V2 Siyah s ARGB Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.comAdata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Adata XPG INVADER Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Galiba var dostum. 7 adet fan yeri var diyor açıklamadaDestekliyor diye biliyorum.
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Kendi sitesinde sistem fanı dahildir yazıyor sadece detaylı bilgi verilmemiş.İçinde fan var mı?
Desteklemiyormuş.Destekliyor diye biliyorum.
Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Maxima V20 DKCHMAXV20 RGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.691,30 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
peki 240mm destekleyen önerir misiniz?.