!! Utanç tablosu !!.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
“Cahil insan kendinin bile düşmanı iken, başkasına dost olması nasıl beklenir.”
-Sokrates'in savunması
Ben zaten sizden iyi bir olmanızı beklemiyorum.
Brom az önce sen insanlara devrik cümle kurduğu için yazım yanlışı yaptığı için saldirmiyormuydun ?

hahaha kardeşim benim kimseyi kimseden aşağıda gördüğüm yok. Sen öyle bir lanse ediyorsun ki devlet aylardır tam kapanmada gibi konusuyorsun 10 gündür tam kısıtlama var altı üstü. Ondan önce zaten saat 9 a kadar zaten yasak yoktu. :D Turistleride bu kısıtlama bahanesi ile sokaklar boşken tarihi yerler vs gezmeleri serbest bırakıldı. Yani buna bakış açın çok keskin. Biz evdeysen herkes evde olsun diyorsun. :D Sen hiç dışarıya çıkıyormusun. herkes dışarda zaten. Ben geçen arabayı tamire götürdüm 2-3 gün önce bildiğin trafik var. Bu kısıtlama ortalıkta boş boş gezenlere var zaten. Cafelerde orda burda zevkine takılanlara var. Çoğu fabrkika iş yeri heryer açık. Devlet onlara bişe demiyor zaten. Ama öyle bir lanse ediyorsun ki herkes evlerinde kapalı çıkanı sniper öldürüyor ama turistler her yere girip çıkıyor. Turist dediğin sayıda öyle abartılacak kadar değil. Sadece istanbulun belli bir kısmı ve eski antik yerleri antalya falan.
Eee turistler zaten ortalıkta boş boş gezenler değil mi?

Telefondayım galiba yazmam biraz zor oluyor
Bekle sende beyin yoktu doğru ya
Bağırınca belii anlarsın
TELEFONDAYIM YAZMASI ZOR
Galiba telefonda nokta da yok. Küçük harfe yazmak da ve harfleri doğru yazmak da yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Brom az önce sen insanlara devrik cümle kurduğu için yazım yanlışı yaptığı için saldirmiyormuydun ?
Saldırmak değil uyarmak. Ben video attım ama arkadaşlar yanlış anladı.

İç savaş çıkar knk yabancılar sizin gibi köleliğe kendini alıştırmamiş
Lan artislik yapma ne bu tavır kölelik falan ne köleliği kadının görevi temizlik yapmak değil mi temizliğini yapıyor ne var bu fotoda onu anlamadım ekonomi kötü işte bunu git twitter'da aç daha çok kişi duysun
ülkenin en büyük sorunu uzun zamandır bu 1 foto ile olucak iş değil.

Ayrıca bu fotoğrafı temizlikçiden izinsiz paylaşmak gurur kırıcı olmalı ekmek parası sonuçta

şu an 1 pizza 100tl olmuş Fransade 100euro olsaydı fırıncı küreğini hükümete neyse iyi günler

Galiba telefonda nokta da yok. Küçük harfe yazmak da ve harfleri doğru yazmak da yok.

Kardeşim resmi dil görmek istiyorsan git makale oku kafan mı iyi burası forum insanların en rahat oldugu yer şaka gibidin vallahi ya bu davranışı 2dk daha devam ettirirsen engelleyeceğim.

hahaha kardeşim benim kimseyi kimseden aşağıda gördüğüm yok. Sen öyle bir lanse ediyorsun ki devlet aylardır tam kapanmada gibi konusuyorsun 10 gündür tam kısıtlama var altı üstü. Ondan önce zaten saat 9 a kadar zaten yasak yoktu. :D Turistleride bu kısıtlama bahanesi ile sokaklar boşken tarihi yerler vs gezmeleri serbest bırakıldı. Yani buna bakış açın çok keskin. Biz evdeysen herkes evde olsun diyorsun. :D Sen hiç dışarıya çıkıyormusun. herkes dışarda zaten. Ben geçen arabayı tamire götürdüm 2-3 gün önce bildiğin trafik var. Bu kısıtlama ortalıkta boş boş gezenlere var zaten. Cafelerde orda burda zevkine takılanlara var. Çoğu fabrkika iş yeri heryer açık. Devlet onlara bişe demiyor zaten. Ama öyle bir lanse ediyorsun ki herkes evlerinde kapalı çıkanı sniper öldürüyor ama turistler her yere girip çıkıyor. Turist dediğin sayıda öyle abartılacak kadar değil. Sadece istanbulun belli bir kısmı ve eski antik yerleri antalya falan.
Brom evet ben evde otururken herkes evde otursun istiyorum çünkü doğru olan bu bu bunu anla bu bana gösterebilir misin kendi vatandasina koronadan dolayı sokağa çıkma yasağı koyup ülkesine turist alıp kendi vatandasini aşağılayan bir ülke hayır gostemezsin bu ülkede bir vatandaş yabancıları görüp kendi ulkesinin denizine girip ceza yiyince onlar turistmis bilmiyordum dedi ve sen haaaalaa bunu savunuyorsun bak işte bu yanlış bu ne etik ne ahlak kurallarına uyar gerçekten anlammakta diretiyorsunuz

Eee turistler zaten ortalıkta boş boş gezenler değil mi?
Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 tl lik kahve alır çıkarsın. :D

Brom evet ben evde otururken herkes evde otursun istiyorum çünkü doğru olan bu bu bunu anla bu bana gösterebilir misin kendi vatandasina koronadan dolayı sokağa çıkma yasağı koyup ülkesine turist alıp kendi vatandasini aşağılayan bir ülke hayır gostemezsin bu ülkede bir vatandaş yabancıları görüp kendi ulkesinin denizine girip ceza yiyince onlar turistmis bilmiyordum dedi ve sen haaaalaa bunu savunuyorsun bak işte bu yanlış bu ne etik ne ahlak kurallarına uyar gerçekten anlammakta diretiyorsunuz
Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ama o ayrı tartışma konusu. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 TL lik kahve alır çıkarsın. :D

"Saldırmak değil uyarmak" bir cümle değil cümlenin yüklemi yok yüklemi bir cümle üç nokta (...) ile bitirilir neden yazım yanlışı yapıyorsunuz?

Ha ayrıca bu ülkede turist demek altın demek turist yoksa ülkede yok anlayın artık bunu

Lan artislik yapma ne bu tavır kölelik falan ne köleliği kadının görevi temizlik yapmak değil mi temizliğini yapıyor ne var bu fotoda onu anlamadım ekonomi kötü işte bunu git twitter'da aç daha çok kişi duysun
ülkenin en büyük sorunu uzun zamandır bu 1 foto ile olucak iş değil.

Ayrıca bu fotoğrafı temizlikçiden izinsiz paylaşmak gurur kırıcı olmalı ekmek parası sonuçta

şu an 1 pizza 100tl olmuş Fransade 100euro olsaydı fırıncı küreğini hükümete neyse iyi günler
Burada kimse kadına yada yaptığı mesleğe laf etmiyor burad aolay bu bile değil sen kendine göre yorumluyorsun e kendinde kabul ettin bu fotoğrafı paylaşmak kötü bir şey çünkü bu olaya daha geniş çaplı bakılınca bunun ne kadar aşağılayıcı bir olay olduğunu kendi içinde sende biliyorsun ama kabul etmek istemiyorsun dediğim gibi siz köleliğe alişmişsanniz benim yapacak bir şeyim yok

Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 TL lik kahve alır çıkarsın. :D

Ya kardeşim bilmemezlikten gelmene gerek yok. Turist demek döviz demek. Ve ekonomi canlanması demek. Bak tartışma yaparken laf çarpıtmaya gerek yok. Şunu dersen anlarım. Devlet para için turistlere izin verdi. Evet haklısın. Ama o ayrı tartışma konusu. Ekonomiye ve esnaflar biraz işlesin diye. Özellikle kapalıçarşı esnafı aylardır çok fazla kira ödeyip kazançları kötüydü. Bi lassa onlar için böyle bir uygulama yapıldı. Doğrudur yanlıştır tartışılır AMA... Sırf muhalefet olmak için ben evde sıkılıyorum Çıkamıyorum turistler çıkıyor derse birisi ben bunu asla kabul etmem. Olaya biraz siyasi ve ekonomik olarak bakman lazım. Senin kapalı çarşıda gezmenle turistin gezmesi bir değil. O gelir 500 euro alısveris yapar. Sen 20 TL lik kahve alır çıkarsın. :D
Devlet en çok parayı turiste sattığı alkolden kazanıyor o bile yasak turisten para kazanmayı bile beceremiyorlar .

Kardeşim resmi dil görmek istiyorsan git makale oku kafan mı iyi burası forum insanların en rahat oldugu yer şaka gibidin vallahi ya bu davranışı 2dk daha devam ettirirsen engelleyeceğim.
Dil oyuncak değildir. Eğer yazım kurallarına uymaz isek dil dezenformasyona uğrar.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,268
Üyeler
184,290
Son üye
muhammet3737
Geri