O banı atan kişiye kalmış 1 günde atabilir sınırsızda atabilir ama büyük bir şey yapmadıkça sınırsız atmıyorlarPeki banlar sınırsız mı oluyor
Konu dışı konuda konular nerede gözüküyor benim konum ana sayfada yokO banı atan kişiye kalmış 1 günde atabilir sınırsızda atabilir ama büyük bir şey yapmadıkça sınırsız atmıyorlar
Hcm konu dışı yazıor orda ordan konunuza bakabilirsiniz üstte yeni mesajlar yanlarında konu dışı varKonu dışı konuda konular nerede gözüküyor benim konum ana sayfada yok
Hocam 6 aydan eski konularda silinir demiAralık - Ocak gibi Mehmet Yılmaz uyarı affı etkinliği başlatıyor uygun görülen uyarılar siliniyor.
benim 3 var 1i bir süre sonra silinecek diyor geçen aralık ayında Mehmet abi, uyarı affı yapmıştı o zaman uyarım yoktu daha ban yemedim2 uyarım var 3 olursa ban yiyorum herhalde açılıyordu sonradan birde uyarılar siliniyor mu
bu ne saçma ban sebebiymiş ya14 uyarım var 30 gün gibi bi ban yedim ama uyarılardan bağımsız abdullahın profilindeki tüm yorumlara haha attığım için ban yedim