Neler Yeni

uyarıların (affedilmesi)

KirliKill

80+ Silver
birçok insan yaşamıştır. bendeniz foruma yeni geldiğim zaman uyarı yiye yiye hatalı davranarak birşeyleri öğrendim ve şu anda uyarı sebeplerime bakıyorumda çok pişmanım :D belki aranızdada aynı benim gibi olanları vardır. belirli mis kademeye gelen arkadaşların (tavsiyem silver ve üstü) uyarıların en azından bir kısmının silinmesi.

lütfen linçlemeyin kendi fikrimi belirtmek istiyorum acaba @Mehmet Yılmaz ne düşünüyor ? sizin fikirleriniz nelerdir ?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
1. Yıla özel uyarıların silinmesi gelebilir aslında.
@cfranko konu açmıştı galiba

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hatalı olmadığı sürece uyarıların kaldırılmaz. GBT gibi bir şey bu, kimin ne yaptığını bilmem gerekiyor.

alex jensen

80+ Silver
birçok insan yaşamıştır. bendeniz foruma yeni geldiğim zaman uyarı yiye yiye hatalı davranarak birşeyleri öğrendim ve şu anda uyarı sebeplerime bakıyorumda çok pişmanım :D belki aranızdada aynı benim gibi olanları vardır. belirli mis kademeye gelen arkadaşların (tavsiyem silver ve üstü) uyarıların en azından bir kısmının silinmesi.

lütfen linçlemeyin kendi fikrimi belirtmek istiyorum acaba @Mehmet Yılmaz ne düşünüyor ? sizin fikirleriniz nelerdir ?
şimdi kızgın linci gelicek hazır ol asker

Avolay

80+ Gold

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,216
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz

Denizgezen

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Hocam affedilmeyi bilmiyorum ama sizin mesajınıza kızgın atan kişinin her yerde boş boş spam mesaj atıp kızgın atması kesinlikle perma ban olmalı.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım

uyarı , ban sebeblerine bakabiliyor muyuz

KirliKill

80+ Silver
Hatalı olmadığı sürece uyarıların kaldırılmaz. GBT gibi bir şey bu, kimin ne yaptığını bilmem gerekiyor.
ya örneğin ben ilk katıldığım zaman bi psu önerdim ve onun kötü olduğunu anladım ve pişmanım bunların affedilmesini istiyorum

yoksa napim dediğim için affedin demiyom yani
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam affedilmeyi bilmiyorum ama sizin mesajınıza kızgın atan kişinin her yerde boş boş spam mesaj atıp kızgın atması kesinlikle perma ban olmalı.
en haklı cevap
Mesaj otomatik birleştirildi:

uyarı , ban sebeblerine bakabiliyor muyuz
evet. profile giriyosun ordan bakabiliyon

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
1 uyarım var. pişman değilim. yine olsa yine yaparım. "arkadashlar teshekkurler" yazan birisine "uzaktan eğitimin zararları" yazdım diye yemiştim :D

Top Bottom