Neler Yeni

Uydu internetlerlinin sağladığı hizmet kalitesi nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Denizhan
Arkadaşlar selam öncelikle bir sorum olacak şuanda bulunduğum konumda fiber altyapı var fakat bina sıfır olduğu için henüz hat çekilmedi dilekçemizi verdik 1 seneyede gelir 1 ayada gelebilir cevabını aldım o yüzden kısa sürelik uydu interneti kullanacağım sanırım, superbox almak istedim sınırsız versiyonu kısıtlı hızla dünyanın parası ve taahhütlü aklıma başka bir alternatif gelmiyor. Uydu internetlerinin ping değerleri ne kadar oluyor, paket içeriğindeki söyledikleri hızı sabit verebiliyorlar mı? Uydu internetinin markası neonet diye bir firma ilk defa duyuyorum, bu markayla bir tecrübeniz varsa ayrıyetten bilgilendirirseniz sevinirim.

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
Arkadaşlar selam öncelikle bir sorum olacak şuanda bulunduğum konumda fiber altyapı var fakat bina sıfır olduğu için henüz hat çekilmedi dilekçemizi verdik 1 seneyede gelir 1 ayada gelebilir cevabını aldım o yüzden kısa sürelik uydu interneti kullanacağım sanırım, superbox almak istedim sınırsız versiyonu kısıtlı hızla dünyanın parası ve taahhütlü aklıma başka bir alternatif gelmiyor. Uydu internetlerinin ping değerleri ne kadar oluyor, paket içeriğindeki söyledikleri hızı sabit verebiliyorlar mı? Uydu internetinin markası neonet diye bir firma ilk defa duyuyorum, bu markayla bir tecrübeniz varsa ayrıyetten bilgilendirirseniz sevinirim.
çok fazla oluyor 4.5G çekse bile en iyi ihtimalle frankfurtta bulunan bir sunucudan 100+ms alacaksınız demek oluyor apartmanca dilekçe verirseniz altyapı getirme işi daha hızlı olur ben öyle yapmıştım

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok fazla oluyor 4.5G çekse bile en iyi ihtimalle frankfurtta bulunan bir sunucudan 100+ms alacaksınız demek oluyor apartmanca dilekçe verirseniz altyapı getirme işi daha hızlı olur ben öyle yapmışt
çok fazla oluyor 4.5G çekse bile en iyi ihtimalle frankfurtta bulunan bir sunucudan 100+ms alacaksınız demek oluyor apartmanca dilekçe verirseniz altyapı getirme işi daha hızlı olur ben öyle yapmıştım
6 aydır bu apartmandayız 6 aydırda 14 dairenin 3 tanesinde yaşayan var diğer daireler hala henüz dolmadı o yüzden 3 dairenin imzası bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum, sürekli btk dan taciz ediyorum bakalım en son çare 400gb 4.5g superbox alıcam, internet hattı 2 ay sonra çekilse boşu boşuna almak bana çok koyacak o yüzdende yanaşamıyorum kafam çok karışık

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
659
İsim
Oğuzhan yücel
mesajınızı göremiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Denizhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6 aydır bu apartmandayız 6 aydırda 14 dairenin 3 tanesinde yaşayan var diğer daireler hala henüz dolmadı o yüzden 3 dairenin imzası bir şeyi değiştirir mi bilmiyorum, sürekli btk dan taciz ediyorum bakalım en son çare 400gb 4.5g superbox alıcam, internet hattı 2 ay sonra çekilse boşu boşuna almak bana çok koyacak o yüzdende yanaşamıyorum kafam çok karışık. Şuan gözüküyor mu mesaj?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,797
Üyeler
168,849
Son üye
yılmazzcc
Top Bottom