Üyelik silinme olmuyor işte hocamÜyeliğimin silinmesini istiyorum. Eğer silinme diye bir şey yoksa kullanıcı adı ve şifre ile girilemeyecek şekilde banlanmasını istiyorum.
Onu anladım. O zaman kullanıcı adı şifreyle girilmeyecek şekilde banlasınlar hocam. Ben siteye karşı değilim ki tüm üyelikleri sonlandırıyorum. Yeni tel no ve mail aldığım zaman tekrar üye bile olma ihtimalim var.Üyelik silinme olmuyor işte hocam
ne yapalım argo mu konuşalım insan gibi bir şey istedik.Hesap silme ve isteğe bağlı ban gibi şeyler yok.
Random bir şifre salla işte dostum madem girmek istemiyorsun.ne yapalım argo mu konuşalım insan gibi bir şey istedik.
Ne kadar kötü anlayışsız bir forum olduğunuzu gösteriyorsunuz. Dh technopat gibi sitelerde üyeliği silmişken böyle sitelerle uğraşıp duruyoruz.Random bir şifre salla işte dostum madem girmek istemiyorsun.
Hocam eğer şifreyi unutup anca öyle girmemekte istemiyorsan tek çaren kendini banlatman başka çözümü yok çok mesajında yok niye silmek istiyorsun kiÜyeliğin silinmesini istiyorum. yada banlanmasını
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ne kadar kötü anlayışsız bir forum olduğunuzu gösteriyorsunuz. Dh technopat gibi sitelerde üyeliği silmişken böyle sitelerle uğraşıp duruyoruz.
Donanım Arşivi, kullanım sözleşmesini değişen koşul ve yasalara göre haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir, kaldırabilir veya yeni sürümünü yayınlayabilir. Forum üyemiz veya ziyaretçimizin ilgili sayfadan bu değişiklikleri takip etmesi gereklidir.
Kullanıcı sözleşmesine bak gelip sözleşme değişmiş mi diye kontrol edecekmişizŞaka gibi