Neler Yeni

Uygulama geliştirmeden anlayan biri varsa yardımcı olabilir mi ?

usta44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğberk
Merhabalar ben java öğrenmeye başladım udemy'den kurs satın aldım. Fakat yapmak istediğim uygulamayı Android Studio'dan yapabilir miyim bilmiyorum. Aklımdaki fikir Marketlerin güncel kataloglarını gösteren bir uygulama yapmak, önereceğiniz program varsa çok iyi olur

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
Amacına göre değişir sadece Android platformuna uygulama yapmak istiyorsan yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer hem Android hem de IOS cihazlarda çalışmasını istiyorsan Flutter ya da React Native ile uygulamanı geliştirebilirsin.

usta44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Amacına göre değişir sadece Android platformuna uygulama yapmak istiyorsan yapabilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer hem Android hem de IOS cihazlarda çalışmasını istiyorsan Flutter ya da React Native ile uygulamanı geliştirebilirsin.
peki sence python mu daha basit java mı

lyoko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
SY
yukarda bahsettiğim uygulamayı yapmak için
Hocam uygulamadan kastınız mobil uygulama galiba. Sadece android için yapacaksanız uygulamanızı Kotlin kullanın. Eğer 2 platform için yapacaksanız da "Flutter" veya "React Native" öğrenin. Sadece IOS için yapacaksanız da Swift öğrenin. Python mobil uygulama için tercih edilen bir dil değil.

usta44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Tuğberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam uygulamadan kastınız mobil uygulama galiba. Sadece android için yapacaksanız uygulamanızı Kotlin kullanın. Eğer 2 platform için yapacaksanız da "Flutter" veya "React Native" öğrenin. Sadece IOS için yapacaksanız da Swift öğrenin. Python mobil uygulama için tercih edilen bir dil değil.
anladım yardımın için teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,003,962
Üyeler
159,079
Son üye
Yunus4114
Top Bottom