Neler Yeni

Uygun Bütçe Mouse Tavsiyesi lazım Steelseries alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
Arkadaşlar Selam Amazonda 500tl Bakiyem Var bi 100 150falan daha çıkabilirim mouse önerisi istiyorum wireless bu bütçede zor ama olursa güzel olur tahminimce elim normal bir elden biraz küçük olabilir fingertip şeklinde tutuyorum mouseyi uzun yıllar boyunca logitech g102den başka mouse kullanmadım tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda steelseries 3 wireless var Bu arada amazon bakiyesi olduğu için kesinlikle amazondan alıcam ona göre yazarsanız sevinirim teşekkürler

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Arkadaşlar Selam Amazonda 500tl Bakiyem Var bi 100 150falan daha çıkabilirim mouse önerisi istiyorum wireless bu bütçede zor ama olursa güzel olur tahminimce elim normal bir elden biraz küçük olabilir fingertip şeklinde tutuyorum mouseyi uzun yıllar boyunca logitech g102den başka mouse kullanmadım tavsiyelerinizi bekliyorum aklımda steelseries 3 wireless var Bu arada amazon bakiyesi olduğu için kesinlikle amazondan alıcam ona göre yazarsanız sevinirim teşekkürler
haste

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben low sens oynuyorum yani hizli ve uzak mesafelere ceviriyorum sensoru g102 gibi olursa guzel olur yoksa cevirince mouseyi kendi kendine donuyor bunda oyle sorun olur mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Haktan Efe Cüra
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
haste baktımda çok pahalı 600tl hemde yurtdışından geldiği için 3 hafta falan sürüyor

Top Bottom