Neler Yeni

Uygun fiyata ekran kartı

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
evet kardeşim ama geçen günde bi öneri istemiştim ve pek alamamıştım istediğimi bu şekilde en azından bikaç öneri geldi arkadaşlar sağolsun sonuçta ihbar hattı değil burası kasma bu kadar
Burası forum ve kuralları var. Facebook grubunda mesaj yazmıyorsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
eray müsait
Burası forum ve kuralları var. Facebook grubunda mesaj yazmıyorsun.
ben facebook bile kullanmıyorum kardeşim o yüzden bilmem oraya ney nasıl yazılıyor be gördüğüm kadarıyla sende moderatör değilsin önceden söylediğim gibi kasma bu kadar

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
ben facebook bile kullanmıyorum kardeşim o yüzden bilmem oraya ney nasıl yazılıyor be gördüğüm kadarıyla sende moderatör değilsin önceden söylediğim gibi kasma bu kadar
Moderatör olmamam, bu forumda kafana göre yazabileceğin anlama gelmiyor. Ben seni uyarıyorum sadece. Hangi uygulamayı kullandığında beni alakadar etmiyor. Forumda belli bir kural var, ben de seni bu kurala uyman için uyarıyorum. Boş boş karşılık vereceğine kurallara uygun şekilde başlığını düzenleyebilirsin.

Ben moderatör değilim ama yönetici olan @Mehmet Yılmaz 'ın bu konuda yazdığı bir yazı var. Ben kendim düzenleme yapamıyorum ama onlara yardımcı olmaya çalışıp, seni uyarıyorum. Kurallara uymak bu kadar zor olmasa gerek.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
eray müsait
Moderatör olmamam, bu forumda kafana göre yazabileceğin anlama gelmiyor. Ben seni uyarıyorum sadece. Hangi uygulamayı kullandığında beni alakadar etmiyor. Forumda belli bir kural var, ben de seni bu kurala uyman için uyarıyorum. Boş boş karşılık vereceğine kurallara uygun şekilde başlığını düzenleyebilirsin.

Ben moderatör değilim ama yönetici olan @Mehmet Yılmaz 'ın bu konuda yazdığı bir yazı var. Ben kendim düzenleme yapamıyorum ama onlara yardımcı olmaya çalışıp, seni uyarıyorum. Kurallara uymak bu kadar zor olmasa gerek.
adam haklı kardeşim gerçekten acil olmayan konulara acil yazmayın demiş ve benim durumum gerçekten acildi sende bunu anlamıyorsun herhalde affedersin ama ekran kartım yanmış ise ben ne yapayım o pc yi nereme sokayım yani.

Top Bottom