Bütçeniz nedir tam olarak ?İyi günler, uygun fiyatlı M.2 veya 2.5 SSD arıyorum. Sadece oyun için kullanacağım, bu konuda yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
1000 tl civarındaBütçeniz nedir tam olarak ?
İndirime düşmüş bunumu alsam.Alternatif olarak CS900 var ama Burst daha iyiydi sanırım.![]()
Patriot Burst PBU960GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Patriot Burst PBU960GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Patriot Burst PBU960GS25SSDR SATA 3.0 2.5" 960 GB SSD özelliklerini incele, 14.434,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
DRAM yok ama düşünülebilir . Burst yine de daha mantıklı gibi, bilemedim.
İyi günler, uygun fiyatlı M.2 veya 2.5 SSD arıyorum. Sadece oyun için kullanacağım, bu konuda yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.
Genellikle oyun için kullanacam iş görürmüSanDisk Ultra M.2 500GB kullanıyorum tavsiye ederim
Windows sandisk 240 plus modelinde kurulu bunu almaktadi amaç sadece oyun depolamasıSanDisk Ultra M.2 500GB kullanıyorum tavsiye ederim
Maalesef kardeşim bende daha fazla artmadan 1 adet almak istiyorum1100₺ ye aldığım ssd'yi Önerecektim. 2285₺ olmuş.
Hocam A2000 önerebilirim. Onun dışında paraya kıyarsanız bir üstü KC2500 var. Maalesef 500Gb versiyonları sizin bütçeye uyuyor.Maalesef kardeşim bende daha fazla artmadan 1 adet almak istiyorum
İncehesap da gerçek indirimler ilk zamanlardı. Artık neredeyse hiçbir üründe indirim olmuyor.knk cuma gününü bekle incehesapta indirim oluyo işine yarıycak bişey illaki çıkar orda