Uygun Fiyatlı İlanlar

Heath Ledger

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,767
Bu konuyu açma amacım sürekli internette uygun olabileceğini düşündüğüm ilanları sizlerle paylaşmak. ne zaman kısmen uygun ilan görsem yeni konu açıp atasım geliyor ama sırf 1 tane ilan için yeni konu açmak istemedim. sizler de gördüğünüz makul fiyatlı ilanları atarsanız birlikte değerlendirebiliriz .

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

şu piyasada denenebilir mi ki?

Son düzenleme:
3060 fiyatlar düşecek inşallah. Alınmaz bence ama parası olan yurtdışı yerine alabilir

Bu konuyu açma amacım sürekli internette uygun olabileceğini düşündüğüm ilanları sizlerle paylaşmak. ne zaman kısmen uygun ilan görsem yeni konu açıp atasım geliyor ama sırf 1 tane ilan için yeni konu açmak istemedim. sizler de gördüğünüz makul fiyatlı ilanları atarsanız birlikte değerlendirebiliriz .

3060 çok pahalıymış ama BU ZAMANDA o sistem alınabilir

Sistem fena değil ama 3060 pahalı.O parayı hak etmez.

İlkini sadece ekran kartı sandım sövmeye hazırlanıyordum

Sistem fena değil ama 3060 pahalı.O parayı hak etmez.

3060'a 7700 kesinlikle verilmez. Sistem iyiymiş, testleri yapılıp alınabilir.

Sence ne zaman düşer çok beklemek istemiyorum rtx 3060 İçin ekran kartımı sattım 😟
Bende de durum aynı ya napsak ? (3060 için satmadım ama ekran kartı alacağım bende)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,218,460
Üyeler
197,476
Son üye
Fethiyee
Geri