21.5 inç lg 1080p 75hz va panle bir monitör ve küçük 24 inç monitörde deneyimledim arkadaşımda ve 27 inç ideal geldi bana ekran büyüdükçe bulanıklılık artıcaktır bıyüzden ileriye dönük monitör almak istedim 2k monitör sistemin kaldırmaz dedin 1660s ekran kartına sahibim evet 1080p ultra bile açamıyor yeni oyınlarda ama ileride ekran kartı yükseltmesine gideceğim için 2k alma kararı aldım oyunları 1080p oynarım ama film dizi video izlerken yada 2k acabileceğim oyun olursa oynayabileyim diye 2k istiyorum hz değeri 60 olmadığı sürece çok önemli değil benim için e spor oyınları oynamadığım için ips istedim çünkü va ve tn panele göre daha güzel renklere sahip bir panleİlla ki büyük ekran istiyorsanız Y27-30 alabilirsiniz 2K monitörler o fiyattan çok mantıklı değil renk doğrulukları bile çok iyi olmuyor maksimum 6k bütçe için. Alacaksanız şuanda kullandığım 24G4X kullanabilirsiniz renk ve ekranı güzel fena değil R25İ-30 var şuan pazaramada 4300tl ikisinden birini tercih edebilirsiniz. Önceki monitörünüz neydi? 1080P kaynaklı bir bulanıklılık olmaması lazım ve sisteminiz 2K monitör için uygun değil.
Güzel monitör üş inceleme videosu varmı acaba6kyı geçmeyen bir tek bu var https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-aoc-q27v4ea-27-4ms-qhd-ips-fiyati,1411520482.html
Peki 2k 27inç bir monitör enere bilirmisin kaliteli olsun arkadaşın attığı monitör iyi ama 8k fiyatı varKaliteli VA panel alın IPS takıntısı eskide kaldı. Samsung G5 kullanıyorum IPS monitörlerle farkı yok. Fiyatı bu ara uçmuş olmasa önerirdim sizede.
Bu monitör pahalı ozm sizin dediğiniz gibi va panel bakiyim ama şuandada va panel kullanıyrum ve karşıdan bakmayınca kararmalar oluyor ekran da ve ben bunu sevmiyorumAlınabilir minimum model bu olmalı onun harici önermiyorum renk olarak sizi fazlasıyla üzer.
Kaliteli bir VA panel İPS'ten daha iyi renkler veriyor hocam Odyssey G6 kullanmış biri olarak söylüyorum renk kalitesi ve canlılığı ile çoğu İPS monitörden iyi ve akıcı.MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G272QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com