Neler Yeni

Yardım Uygun fiyatlı kaliteli mikrofon lazım

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Lloyd
Hocam İstanbul Avrupa yakasındayım 2. Elde olabilir 2000e bitirebilirsek maximum çok iyi olur bide bu attığınız mikrofonda masaya sabitlenen kol var mı +bu siteyi ilk kez gördüm güvenilir mi
Site güvenilir. Masa standı dahil değil, o yüzden zaten +boom arm yazdım. 300-500₺ aralığında iş görecek stand(lar) mevcut.

Bütçe artmadığı takdirde 2. el Maono PD100 (XLR mikrofon) + Behringer UM2 ayarında ses kartı bakılabilir. Diğer türlü birazcık daha iyi ses verebilecek kondenser mikrofon da önerebilirim ama dış gürültüyü almaması için gürültü engelleyici yazılım kullanmak gerekecektir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2500e verirse alayım mı? @Lloydˢᵗᵉʳ
Sıfırı 2500 zaten, gerek yok.

siyabent

80+ Silver
Site güvenilir. Masa standı dahil değil, o yüzden zaten +boom arm yazdım. 300-500₺ aralığında iş görecek stand(lar) mevcut.

Bütçe artmadığı takdirde 2. el Maono PD100 (XLR mikrofon) + Behringer UM2 ayarında ses kartı bakılabilir. Diğer türlü birazcık daha iyi ses verebilecek kondenser mikrofon da önerebilirim ama dış gürültüyü almaması için gürültü engelleyici yazılım kullanmak gerekecektir.

Sesçidayı trde bir yer mi gümrüğe takılmayalım

Sesçidayı trde bir yer mi gümrüğe takılmayalım
He burdaymış karşıda bugün gidebilirsem gidip alayım bütçe biraz darda ama bakalım

https://amzn.eu/d/0HiUtvn Bu kol alınır mı? 325 uyar mı pd200e

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,450
Üyeler
168,443
Son üye