Neler Yeni

Uygun Fiyatlı Kasa ve PSU Tavsiyesi

Elimde sıfır, kapalı kutu Corsair HX750 platinum var amazon TR den alınma isteyene 4000 den vericem.

Rampage, frisby 750 lerin 3500-4000 den satıldığı piyasada bedavaya veriyorum resmen.

Son düzenleme:
aynen öyle aynısını kullanıyorum çok büyük değildir hatta benim eski rx580 + 2600 işlemcili kasamdan daha küçük :D ve hani ben ona küçük diyordum
https://www.akakce.com/bilgisayar-k...fanli-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,544480702.html fiyatının uçuk olduğuna bakmayın stok yok dediğim kasa bu.
hocam ben m100r modelini alıcaktım fakat forumdakiler malzeme kalitesinin kötü olduğundan mesh akışının iyi olmadığından bahsetti öylemi?
Post automatically merged:

Elimde sıfır, kapalı kutu Corsair HX750 platinum var amazon TR den alınma isteyene 4000 den vericem.

Rampage, frisby 750 lerin 3500-4000 den satıldığı piyasada bedavaya veriyorum resmen.
hocam iletişim bırakırmısnız

hocam ben m100r modelini alıcaktım fakat forumdakiler malzeme kalitesinin kötü olduğundan mesh akışının iyi olmadığından bahsetti öylemi?

hocam iletişim bırakırmısnız
malzeme kalitesi açıkçası çok iyi değil ama 2k TL'ye kasa aldığım için dert etmedim, mesh akışı bence gayet iyi.

malzeme kalitesi açıkçası çok iyi değil ama 2k TL'ye kasa aldığım için dert etmedim, mesh akışı bence gayet iyi.
sağolun hocam bilgi için

hocam corsair 3000d amazonda 2.5k alınır mı? sizce

sağolun hocam bilgi için

hocam corsair 3000d amazonda 2.5k alınır mı? sizce
egzoz fanı yok , 360mm radyatör desteği yok bence alınmaz.

Geri