Çözüldü✓ Uygun fiyatlı laptop önerisi

Ben 2.400 e aldım masaüstü mü çöp mu değil işimi görüyor hızlı açılıyor oyunlarda sorun çıkarmıyor mesajımın altında var hatta özellikleri laptopum da var bikere yanlışlıkla bı düşürdüm çöp oldu jarz giriş yeri bozuldu ve CD yeri kırıldı uzun süredir kullanımdan tuşların kabı çıktı Hoparlör cızırtı yapıyor şuan satmaya çalışıyorum 2012 de 1 k ya almıştık.
hocam benimde 3ay öncesine kadar laptobum vardı düzenli olarak her ay başında anakartı yanardı nasip oldu aldık eskiyide 150tlye sattık

hocam oyunu bir kenara bırakırsak bu nasıl sizce?
Hocam 60 Hz benim 400 liralık monitör de var o derece diğim sana özelikleride 8 k lık olanın aynısı gibi 2 k ya en azından ekstra ekipman alırsınız

Hocam 60 Hz benim 400 liralık monitör de var o derece diğim sana özelikleride 8 k lık olanın aynısı gibi 2 k ya en azından ekstra ekipman alırsınız
anladım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için

hocam benimde 3ay öncesine kadar laptobum vardı düzenli olarak her ay başında anakartı yanardı nasip oldu aldık eskiyide 150tlye sattık
Valla sen hayrına vermişsin reis ben 1550 ye koydumda ben şahsen almam 1500 liraya 1200 e kadar elimden çıkarmaya bakıyorum

Valla sen hayrına vermişsin reis ben 1550 ye koydumda ben şahsen almam 1500 liraya 1200 e kadar elimden çıkarmaya bakıyorum
hocam benim laptop sizinkinden beterdi ama normal görüntü gelmiyordu şarj almıyordu sanırım kasa pertti neredeyse harddisk bozuktu parça niyetine verdikte sağlam parça yoktu içinde zaten

anladım hocam çok teşekkür ederim yardımınız için
Siz bence kararlıysanız laptopta ilk attığım 8 klıgin YouTube gibi platformlarda incelemelerine bakın beğenirseniz alın iyi günler keşke kardeşinizi ikna edebilseniz
Post automatically merged:

hocam benim laptop sizinkinden beterdi ama normal görüntü gelmiyordu şarj almıyordu sanırım kasa pertti neredeyse harddisk bozuktu parça niyetine verdikte sağlam parça yoktu içinde zaten
Anladım hocam keşke masaüstü alsaymışsın üniversiten falan varsa bilemiyorum ama

Geri