Satıcı hepsiburada veya kırmızı kitapsa Hepsiburadadan alabilirsin.hesaplı ve güvenilir şekilde birkaç kitap siparişi vereceğim de, daha önce hep sarraftan ve kırtasiyeden kitap alırdım şimdi internet üzerinden almak istiyorum. Hangi siteyi veya siteleri önerirsiniz ?
Yazdıklarım arasında en çok Amazon’dan memnun kaldım. Prime’ın varsa daha da uyguna geliyor, siparişimin 9 saatte elime ulaşmışlığı var.hesaplı ve güvenilir şekilde birkaç kitap siparişi vereceğim de, daha önce hep sarraftan ve kırtasiyeden kitap alırdım şimdi internet üzerinden almak istiyorum. Hangi siteyi veya siteleri önerirsiniz ?
idefixhesaplı ve güvenilir şekilde birkaç kitap siparişi vereceğim de, daha önce hep sarraftan ve kırtasiyeden kitap alırdım şimdi internet üzerinden almak istiyorum. Hangi siteyi veya siteleri önerirsiniz ?
kitap yurdu ve idefix hiç madur olmadımhesaplı ve güvenilir şekilde birkaç kitap siparişi vereceğim de, daha önce hep sarraftan ve kırtasiyeden kitap alırdım şimdi internet üzerinden almak istiyorum. Hangi siteyi veya siteleri önerirsiniz ?