Neler Yeni

Uyku bandı işe yarıyor mu?

baykemal

80+ Bronze
Uyku bandı almayı düşünüyorum. Akşamları uyurken televizyon üzerinden podcast dinliyorum. Fazla ışık oluyor. Ayrıca 2. bir sebep olarak akşam uyurken vantilatör'ü açıyorum. Yüzüme yüzüme vuruyor. Gözlerim kuruyor. Herhangi bir eksi yönü veya bilmediğim artı bir yönü var mı? Ayrıca fark ediyor mu bilmiyorum ama bildiğiniz varsa önerebilir misiniz??

Berkarda

80+ Silver
filmlerde falan kullanıldığına göre yarıyor

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,067
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Uyku bandı almayı düşünüyorum. Akşamları uyurken televizyon üzerinden podcast dinliyorum. Fazla ışık oluyor. Ayrıca 2. bir sebep olarak akşam uyurken vantilatör'ü açıyorum. Yüzüme yüzüme vuruyor. Gözlerim kuruyor. Herhangi bir eksi yönü veya bilmediğim artı bir yönü var mı? Ayrıca fark ediyor mu bilmiyorum ama bildiğiniz varsa önerebilir misiniz??
Yeni tasindigim evde sokak lambasinin camimdan iceri vurmasi perdenin etki etmemesi sebebiyle takmaya baslamistim uyku bandi degil goz bandi 2 yili gecti o evden tasinalida uzun zaman oldu ama artik hayatimin bir parcasi (hayatimin bir parcasi onsuz yapamiyorum diyince aklima o geldi ama goz bandindan bahsediyorum) onsuz uyuyamiyorum tek kotu yani bu

Top Bottom