Uyku hapı kulanımının zarar olurmu?

sevimli kedi

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
110
hayatımdan hiç uyku hapı yada ilacı kulanmadım, ama uyku problemi yaşıyorum çocukuğumdan beridir, dedim işten eve evden işe derken gene uyuyamıyorum uykumu alsam bile bu kes geceleri 3 - 4 gibi bile uyuyamıyorum bu ara derdimi anlatmıyorum. ama şunu merak ediyorum uyku hapı kukanıdmızmı ve etkileri veya zararı varmı?

Kullanmadım ama bir yerden sonra etkisinin azalacağı belli vücudun ona direnç kazanacak yani kullanırsan kısa süreli bir çözüm olur hop 3 ay sonra yine aynı

Kullanmadım ama bir yerden sonra etkisinin azalacağı belli vücudun ona direnç kazanacak yani kullanırsan kısa süreli bir çözüm olur hop 3 ay sonra yine aynı

Özellikle sağlık konusunda fikrin yoksa belirtmemeye çalış. Uyku ilaçları çok güçlü kimyasallardır ve uzun süre kullanımında bağımlılık yaratabilir. Ayrıca psikolojik olarak "ilaçsız uyuyamıyorum" moduna girersin ve daha kötü olursun. Bünyenin o ilaca alışması diye bir şey yok.

hayatımdan hiç uyku hapı yada ilacı kulanmadım, ama uyku problemi yaşıyorum çocukuğumdan beridir, dedim işten eve evden işe derken gene uyuyamıyorum uykumu alsam bile bu kes geceleri 3 - 4 gibi bile uyuyamıyorum bu ara derdimi anlatmıyorum. ama şunu merak ediyorum uyku hapı kukanıdmızmı ve etkileri veya zararı varmı?

Kimyasallardan çok bitkisel çözümlere yönel kardeşim. En yakın sağlık ocağına gidip oradaki doktorlara danışabilirsin. Benim sana önereceğim Passiflora diye bir şurup. Hem bitkisel, yan etkisi çok fazla yok. Hem de stres ve uyku problemleri için veriliyor. Eğer bir doktora yazdırmadan alınabiliyorsa al, dene. Fakat her durumda doktora danışmanı da öneririm.

melatonin masum gelmiyor bana

Uyku hapı ezbere kullanılacak bir şey değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,710
Üyeler
187,085
Son üye
winchester1
Geri