Neler Yeni

Uykuya dalmdan önce bir anda değişik şeyler olması

kplk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa
tam uykuya dalarken bir anda kulaklarım çınlıyo şiddetli bir şekilde ve kalabalık bir ortamın sesini duyuyorum gözüm kararıyo hareket edemiyorum nefes alamıyorum sonra yavaş bir şekilde düzelmeye başlıyo ben o arada kendimi yataktan yere atmaya çalışıyorum bazen atıyorumda belki düzelir diye çok korkutucu bir şey genelde yorgun veya uykusuz olduğumda oluyo sizce neden ve çözümü ne

GörkemW

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
809
İsim
Görkem çetinkaya
tam uykuya dalarken bir anda kulaklarım çınlıyo şiddetli bir şekilde ve kalabalık bir ortamın sesini duyuyorum gözüm kararıyo hareket edemiyorum nefes alamıyorum sonra yavaş bir şekilde düzelmeye başlıyo ben o arada kendimi yataktan yere atmaya çalışıyorum bazen atıyorumda belki düzelir diye çok korkutucu bir şey genelde yorgun veya uykusuz olduğumda oluyo sizce neden ve çözümü ne
Asiri film izlemeden kaynaklidir

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
yani bi çok şey olabilir uyku apnesi sol kalp yetmezliği bunlar sadece bi tahmin gidip bi kalp doktoruna görünebilirsin efor testi ve ekg ne bakarak bi şey söyleyebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

yada bi psikoloğa gidebilirsin önce oda yönlendirme yapabilir

kplk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
mustafa
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yani bi çok şey olabilir uyku apnesi sol kalp yetmezliği bunlar sadece bi tahmin gidip bi kalp doktoruna görünebilirsin efor testi ve ekg ne bakarak bi şey söyleyebilir
kalp hastalığım var zaten fallot hatta geçen aralık ayında ameliyat olmuştum bi sene geçti

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
kalp hastalığım var zaten fallot hatta geçen aralık ayında ameliyat olmuştum bi sene geçti
bi doktora görünmende fayda var kalp probleminde varmış geçmişinde çok beklemeden görün bi

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
evet ayın 23ünde randevum var zaten genel kontrol söylerim orda
işe yararmı bilmiyorum ama yan yatıp bacaklarını karnına çekip yatabiliirsin işe yarayabilir bide nefes alamıyorum demişsin o durumda cama çıkıp derin nefes alıp yavaşça bırakmayı deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

geçmiş olsun umarım kötü bişey yoktur

• Beğen
Reaksiyonlar: kplk
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,010
Üyeler
165,916
Son üye