Bütçe nedir hocam?Herkese merhaba.
Görselde bulunan parçalardan sistem toplamayı düşünüyorum. Her birinin markası farklı acaba aldığımda sorun yaşama ihtimalim var mı? Teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
5-6 bin hocam teşekkür ederimBütçe nedir hocam?
Sinerjiden toplayabilirim sizin için.
Bütçe nedir hocam?
Sinerjiden toplayabilirim sizin için.
https://www.sinerji.gen.tr/Pc-Toplama/Config/ETURX7GL5-6 bin hocam teşekkür ederim
Hocam zahmet oldu teşekkürler
Bakabilirsiniz, PSU/Kasa güzel sayılır.5-6 bin hocam teşekkür ederim
Hocam kesinlikle aradığım her şey var. HDD şart hocam sadece oyun odaklı bir sistem aramıyordum zaten zahmet oldu çok teşekkür ederim,Bakabilirsiniz, PSU gayet güzel biraz yüksek tuttum.
HDD de ekledim, sanırım istiyorsunuz.
SSD diskimiz de son derece güzel, biraz rahata oynadım.
Parça kalitesinden kısılıp HDD koymayıp 1660 Super de alınabilir.
Fakat bence bu daha mantıklı bir seçim.
Sadece oyun odaklı aramıyorum. Sağlık çalışanıyım çok vakit kalmıyor oynamaya o nedenle kasmaya fazla gerek yok diye düşünüyorum yine de teşekkürlerBütçeni 6.250 TL yapıp stoğa gelmesini beklersen kesinlikle bunu al.
NOVA-1660S / Intel Core i5-11400F / ASUS DUAL GTX 1660 SUPER OC 6GB MINI / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
NOVA-1660S oyuncu bilgisayarı Intel i5-11400F ve ASUS GTX 1660 SUPER ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
Oyun için alıyorsan bu sistemi öneririm, R5 3600'ü geçen bir işlemci. 1660S de bulunuyor, bu ikilinin olması çok hoş olmuş.
Hocam tekrar bir özelleştirme yaptım, bu daha iyi olur.Hocam kesinlikle aradığım her şey var. HDD şart hocam sadece oyun odaklı bir sistem aramıyordum zaten zahmet oldu çok teşekkür ederim,