1k Mekanik Klavye Önerisi

grant

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
157
Bütçe
1000
Bütçeyi çok az aşabilirim. Şuana kadar amazonda veya temuda ak680'ler gördüm. %60 olması şart. Mekanik klavye arıyorum. Ya da beklesem herhangi bir indirim gelme ihtimali var mı ?

Bende aynı şekilde klavye arıyorum temu da vs çok seçenek var indirim ve vergi ile 1500-2000 arası klavye arıyorum konu takipteyim😀

Temu da sürekli magegee klavyeler denk geliyor ama kalitesi falan nedir bilemiyorum 1000TL civarı indirim olursa alınabilir gibi.

Kargo parası illa ödüyor
İthalat ücreti mi kargo mu hocam? Bende böyle yazıyor çünkü.
1738691960827.png

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Temu da sürekli magegee klavyeler denk geliyor ama kalitesi falan nedir bilemiyorum 1000TL civarı indirim olursa alınabilir gibi.

Şu model bazılarında indirimle 700 civarına düştüğünü söylediler. O fiyata bulursanız alınabilir.

Siparişinizdeki ürünlerin bazılarında sorun oluştu (daha fazla bilgi için aşağıya bakın):

diyor amazon. TR satışı yok mu acaba ?​

Evet vergi dahil mi yoksa vergi harici mi 700 klavye nasıl peki switch vs. Olarak? 1000hz vs destekli mi acaba?
Evet, vergi dahil 700. 1000hz destekler hocam. Switchleri renk olarak yellow. Hangi switch markasını kullanıyor onu bilmiyorum ama klavyede hot swap özelliği varsa çok sorun değil. Hot swap özelliği var mı yok mu diye biraz aradım ama bir şey bulamadım. Kutunun içinden switch sökme aparatı çıkıyor ama bu kanıt değil maalesef. Yine de hot swap olmasa bile 700 e sıfır olarak daha iyisini bulmak zor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Siparişinizdeki ürünlerin bazılarında sorun oluştu (daha fazla bilgi için aşağıya bakın):​

diyor amazon. TR satışı yok mu acaba ?​

Yakın bir zamanda arkadaşım aldı ama bende de ödeme aşamasında sorun oluştuğunu söylüyor. TR satışı var muhtemelen ama biz de farklı bir sorun var.

Yani hocam benim için mevzu hot swap olup olmaması değil. Beni uzun götürcek kaliteli olması. Ayrıca olabildiğince ucuzu :D

Geri