uyumluluk ve birkaç soru

MertAE

80+
Reaksiyon skoru
2
ilk sorum benim apu bir sistemim var ryzen 3 3200G vega A320m var ve 8gb ramim var 8 gb daha ram eklemeke istiyorum ve aynı tür ramin stoğunu bulamadım ve biraz pahalı geldi aşağıda paylaştığım ram bu ramla uyumlu bir ram önerir misiniz

2.sorum yine söylediğim gibi apu bir sistemim var ve bu sisteme ekran kartı takılabilirmi takılabilirse bana 3-4k arası bir ekran kartı önerir misiniz 2.el olmazsa sevinirim

O RAM kolay kolay stoğa gelmez. Şu an kullandığım RAM ve MHz CL değerleri nedir?

ilk sorum benim apu bir sistemim var ryzen 3 3200G vega A320m var ve 8gb ramim var 8 gb daha ram eklemeke istiyorum ve aynı tür ramin stoğunu bulamadım ve biraz pahalı geldi aşağıda paylaştığım ram bu ramla uyumlu bir ram önerir misiniz

2.sorum yine söylediğim gibi apu bir sistemim var ve bu sisteme ekran kartı takılabilirmi takılabilirse bana 3-4k arası bir ekran kartı önerir misiniz 2.el olmazsa sevinirim
benim bulabildiğim bu ekran kartı var önerir misiniz

bu işlemciye ekran kartı takmak zor fakat 750ti falan takabilirsin

CPU-Z üzerinden SPD ve Memory sekmelerini paylaş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim bulabildiğim bu ekran kartı var önerir misiniz
O ekran kartı fiyatına göre çok pahalı. Maksimum ederi 1.5 almayın.

açıkcası 750 ti almak istemiyorum günümüzde yeterli bir kart değil peki bu işlemciyle uyumlu başka ekran kartı var mı veya ekran kartı fiyatları ne zaman düşebilir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3000MHz CL15 ramin özellikleri​

3000MHz CL15 ramin özellikleri ram öneriniz ve ekran kartı için tavsiyeniz nedir tam olarak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,663
Üyeler
186,925
Son üye
diorr
Geri