Neler Yeni

Uyuyamıyorum: Gün 3

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Piskiyatrise gitme siciline işleniyor ben kafayı yemistim cin görüyordum bir arkadaş ıslak sopayla kovala dediğinde kurtuldum

Bir sorunum daha vardı açıklanacak gibi değil formun piskologuna danismistim @Alexa
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam gariyi yapınca uyuyamiyorsunuz bende aynısı gece 05 ten sonra dışarı çıktım köfte yiyecektim köfteci kapalıydı sonra eve gidip evdeki 2 gün önceki döneri gömdüm döner yerken 15dk uyumuşum hala uyanigim
Şimdi bir 4 saat uyuyabildim çok şükür. Sicil derken ne oluyor. İşe girerken bunun psikoloji pert diye almıyorlar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,116
İsim
Osman
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar

Karl Dönitz

80+ Bronze
Bir ara bende uyuyamıyordum 1 hafta sürmüştü sonra yavaş yavaş uyumaya başladım.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Asker polis vs. Bu piskolijisi bozuk diye arka sıradalarda kalıyorsun
Polis olma gibi bir amacım yok. Gideceğim böyle akıl hastanesi değil. Sadece durumumu sorup ilaç verecekmiş. Siz ne öneririsiniz?

Sagittarius

80+ Silver
Polis olma gibi bir amacım yok. Gideceğim böyle akıl hastanesi değil. Sadece durumumu sorup ilaç verecekmiş. Siz ne öneririsiniz?
Duzelirsin keyfini bulmaya bak uyuyamiyorsan 3 el CS oyna Valo oyna ama gece modunda oynama gözüne işlesin direk uykun geliyo

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Duzelirsin keyfini bulmaya bak uyuyamiyorsan 3 el CS oyna Valo oyna ama gece modunda oynama gözüne işlesin direk uykun geliyo
Muaneyi yarın erteleyebiliyorum. Olursa 2 gün daha ertelerim. Düzelmezse mecbur gideceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,186
Üyeler
161,408
Son üye
Cenk_Tr
Top Bottom