Neler Yeni

İtopya Sipariş Durumu

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yasin Sinan
Alıntıyı görüntüle
Sipariş verdiğime pişman oldum sanki bilgisyarı uzaydan gertiriyorlar bu kadar rezil bir firma görmedim iptal etmeye de korkuyorum parası geç yatar diye kaldık işte böyle saçma sapan bir durumda
valla ya okuldan 5 te cıkıyorum 6 ya kadar sıra var zaten 6da musterş hşzmetleri kapıyor cok sansız durum monitör söyledim o geldi 4 güne ama sistem gelmedi

Varex8

80+
Sipariş faturalanıyor gözükse de kargoda olabilir geçen gün öyle bir durumum vardı ama siparişim geldi toplam 5 gün sürdü

xNotter

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yasin Sinan

KlausM

80+ Silver
valla ya okuldan 5 te cıkıyorum 6 ya kadar sıra var zaten 6da musterş hşzmetleri kapıyor cok sansız durum monitör söyledim o geldi 4 güne ama sistem gelmedi
Öyle kardeşim başıma ağrılar girdi kaç gündür evdekiler ilede papaz olduk iyi mi, iş yeriden 6 da çıkıyorum 1 saat molam var o mola saatinde de müşteri hizmetlerini arıyorum zor bela konuşmaya çalışıyorum böyle iğrenç bir durumda kaldık herkes bu durumdan şikayetçi kimse yardımcı olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

başkan 9 gün oldu valla
8 günüm bugün nöbetteyim hâlâ

Svemort

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Baran YAĞÇI
Bende itopyadan 30.12.2024 tarihinde sadece Bilgisayar kasası ve güç kaynağı satın aldım henüz daha kargoya verilmedi bile. Keşke itopyadan sipariş vermeseydim. Müşteri hizmetlerine bağlanmak çok sıkıntılı üstüne birde internetteki bilgileri okuyup söylüyorlar bir anlamı kalmıyor aradığıma. Çok saçma bir durum içindeyim/z

Top Bottom