Neler Yeni

Uzaktaki bir bilgisayardan kullandığım bilgisayar veri aktarabilir miyim?

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
Arkadaşlar diyelim bilgisayarlardan biri istanbulda, bir diğeri tekirdağda olmak üzere iki farklı bilgisayar var. İstanbulda olan bilgisayarda yüklü olan video dosyası olsun. Ben bu video yu uzaktan bağlanarak tekirdağdaki bilgisayara aktarabilir miyim?

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
Arkadaşlar diyelim bilgisayarlardan biri istanbulda, bir diğeri tekirdağda olmak üzere iki farklı bilgisayar var. İstanbulda olan bilgisayarda yüklü olan video dosyası olsun. Ben bu video yu uzaktan bağlanarak tekirdağdaki bilgisayara aktarabilir miyim?
Videoyu bi dosya paylaşma sitesine koyup diğer bilgisayardan yükleyebilirsin

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
WEtransfer
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ek olarak ortak bir hamachi ağı kurup oradan ağ ile paylaş diyip yapabilirsiniz ama upload hızınızın yarısı kadar yükler çok yavaş sürer.

Deadlifter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
Cenk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Üstad

80+
En basit yol Google Drive kullanmaktır.

serialeris

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
980
İsim
Yusuf
WEtransfer de hız nasıl olur?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hız nasıl olur bunun ile?
Upload hızına bağlı ama WEtransfer hep kullanıyorum ofisteki pc ile kendi pcm arası çok dosya aktarımım oluyor henüz bir sıkıntısını görmedim

Top Bottom