Yoo telefonun kamerasından da yapabilir kulaklıkta takar onun mikrofonu ile konuşur ben öyle yapmıştım.Merhaba Arkadaşlar küçük kardeşim 5.sınıfa geçti ebada uzaktan eğitimde tekrar dersleri olucak sanırım bu derslerde kamera ve mikrofon zorunlumu ?
hocam bilgisayardan acıcaz telefonu yok chat sistemi varmı yani ordan cevap yazabiliyormu ?Kameranın zorunlu olacağını sanmıyorum. Mikrofon belki zorunlu olabilir ama mikrofonunun olmadığını söylerse ısrar edeceklerini de sanmam.
telefonu yok pcden dinlicekYoo telefonun kamerasından da yapabilir kulaklıkta takar onun mikrofonu ile konuşur ben öyle yapmıştım.
hocam bu canlı dersler tvdede veriliyor mu yoksa herkes kendi hocasından mı dinliyorBenim kameram ve mikrofonum bozuk. O yüzden açmıyorum
Canlı Ders = Bilgisayardan, Telefondan, Tabletten.hocam bu canlı dersler tvdede veriliyor mu yoksa herkes kendi hocasından mı dinliyor
peki pcde sadece eba sitesine girsek yetermi canlı ders için yoksa program indirecekmiyiz şimdiden ayarlıyım ona göreCanlı Ders = Bilgisayardan, Telefondan, Tabletten.
TV'deki ders başka hocaların ağzından.
Hocam bilmiyorum da evinizde illa bir telefon kulaklığı vardır onların mikrofonu oluyor zaten onu takabilirsiniz. Eğer yoksa uygun fiyatlı mikrofon önerebilecek arkadaşlar vardır onlar önerebilirler.hocam bilgisayardan acıcaz telefonu yok chat sistemi varmı yani ordan cevap yazabiliyormu ?
Program indirmen lazımpeki pcde sadece eba sitesine girsek yetermi canlı ders için yoksa program indirecekmiyiz şimdiden ayarlıyım ona göre
Eba sitesine girdine seni yönlendiriyor zaten.peki pcde sadece eba sitesine girsek yetermi canlı ders için yoksa program indirecekmiyiz şimdiden ayarlıyım ona göre
hocam pcnin mikrofon girişi bozuk ben sölemeyi unuttum ondan dolayı ses gitmiyor karşıya sıkıntı çıkarmıHocam bilmiyorum da evinizde illa bir telefon kulaklığı vardır onların mikrofonu oluyor zaten onu takabilirsiniz. Eğer yoksa uygun fiyatlı mikrofon önerebilecek arkadaşlar vardır onlar önerebilirler.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Program indirmen lazım
Kardeşin öğretmenine bu durumu söylesin zaten anlayışla karşılayacaktır.hocam pcnin mikrofon girişi bozuk ben sölemeyi unuttum ondan dolayı ses gitmiyor karşıya sıkıntı çıkarmı