Neler Yeni

Uzaktan Eğitim hakkında

Kaan88

80+
Merhaba Arkadaşlar küçük kardeşim 5.sınıfa geçti ebada uzaktan eğitimde tekrar dersleri olucak sanırım bu derslerde kamera ve mikrofon zorunlumu ?

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
Kameranın zorunlu olacağını sanmıyorum. Mikrofon belki zorunlu olabilir ama mikrofonunun olmadığını söylerse ısrar edeceklerini de sanmam.

Kaan88

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kameranın zorunlu olacağını sanmıyorum. Mikrofon belki zorunlu olabilir ama mikrofonunun olmadığını söylerse ısrar edeceklerini de sanmam.
hocam bilgisayardan acıcaz telefonu yok chat sistemi varmı yani ordan cevap yazabiliyormu ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yoo telefonun kamerasından da yapabilir kulaklıkta takar onun mikrofonu ile konuşur ben öyle yapmıştım.
telefonu yok pcden dinlicek

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Benim kameram ve mikrofonum bozuk. O yüzden açmıyorum :D

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
hocam bu canlı dersler tvdede veriliyor mu yoksa herkes kendi hocasından mı dinliyor
Canlı Ders = Bilgisayardan, Telefondan, Tabletten.

TV'deki ders başka hocaların ağzından.

Yiğit Karslı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Yiğit Karslı
hocam bilgisayardan acıcaz telefonu yok chat sistemi varmı yani ordan cevap yazabiliyormu ?
Hocam bilmiyorum da evinizde illa bir telefon kulaklığı vardır onların mikrofonu oluyor zaten onu takabilirsiniz. Eğer yoksa uygun fiyatlı mikrofon önerebilecek arkadaşlar vardır onlar önerebilirler.

peki pcde sadece eba sitesine girsek yetermi canlı ders için yoksa program indirecekmiyiz şimdiden ayarlıyım ona göre
Program indirmen lazım

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
peki pcde sadece eba sitesine girsek yetermi canlı ders için yoksa program indirecekmiyiz şimdiden ayarlıyım ona göre
Eba sitesine girdine seni yönlendiriyor zaten.

Kaan88

80+
Hocam bilmiyorum da evinizde illa bir telefon kulaklığı vardır onların mikrofonu oluyor zaten onu takabilirsiniz. Eğer yoksa uygun fiyatlı mikrofon önerebilecek arkadaşlar vardır onlar önerebilirler.

Program indirmen lazım
hocam pcnin mikrofon girişi bozuk ben sölemeyi unuttum ondan dolayı ses gitmiyor karşıya sıkıntı çıkarmı

Top Bottom