Neler Yeni

Yardım Uzaktan PC kontrol programı önerisi

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
Öncelikle Merhabalar,
Kusura bakmayın konuyu nereye açacağımı bilemedim yanlışım olduysa affola.
Konuya gelecek olursak üniversite için şehir dışındayım. Annem ve babamda çalışıyor haliyle ev kardeşime kaldı. Kardeşim yaşı 11 durmasını bilmiyor vaktinin çoğunu pc başında geçirip derslerine hiç yaklaşmıyor.
Annem son çare olarak ethernet kablosunu saklayarak bir çözüm üretmeye çalışmış ama bizimki para biriktirip kablo almış :LOL:. Şimdi şifre koymak istemiyorum ödevi falan olduğu zaman bende derste olabilirim. Denk gelemeyiz bu yüzden dersinden olmasını istemem. Uzakta olduğum için bu bilgisayarı nasıl kontrol edebilirim HandyCafe tarzı bir program kursam önüne geçebilir miyim ya da nasıl bir çözüm önerebilirsiniz. Yardımınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
Konuyu yanlış yere açmışsam kusura bakmayın nereye açacağımı bilemedim.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
bıraz troll olucak ama boyle bır kardes 619 cekılmeden akıllanmaz bence .d

raypanber

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ali Özkan
modem arayüzüne girerek internetin gün içerisinde belirli saatlerde hizmet vermesini sağlayabilirsin.

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bıraz troll olucak ama boyle bır kardes 619 cekılmeden akıllanmaz bence .d
Zamanında 619 ebeveynlerim tarafından bana çok çekildi :D Bu yüzden çözüm olacağını sanmıyorum dediğim gibi yaşı daha küçük olduğu için neyin ne olduğunu pek çözemiyor

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Sidar Özel
Hocam cocuk kilidi uygulaması koyun indirip pc icin varmi bilmiyorum ama ki kesin vardır oyun vsvs tarzı seylere koyabilirsiniz

SECTOSS

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,125
İsim
Halit Efe Kaplan
Zamanında 619 ebeveynlerim tarafından bana çok çekildi :D Bu yüzden çözüm olacağını sanmıyorum dediğim gibi yaşı daha küçük olduğu için neyin ne olduğunu pek çözemiyor
buna yakılır .d

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
Çocuk kilidi uygulaması mantıklıymış teşekkür ederim memlekete gidince bir bakarım. Çoklu alıntılamayı beceremedim KEKW önemli olan modem değil zaten kabloyu annem zulaladığı için internet erişimi yok pcde ets tarzı singleplayer tarzı oyunlarıda oynuyor. Tamamen bunun önüne geçmem lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar pilis stop. No kawga :D

TamerKs

80+ Silver
Zorla bilgisayarı bırakıp ödev yaptıramazsınız hele tehdit ederek asla bir çocuğu yenemezsiniz. @Alexa devamını getirir

Cyanmore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Seçkin Kaya
Zorla bilgisayarı bırakıp ödev yaptıramazsınız hele tehdit ederek asla bir çocuğu yenemezsiniz. @Alexa devamını getirir
Amacım zorla bıraktırmak ya da tehdit etmek değil sadece erişimini bir nebze de olsa kısıtlmak örneğin internet kafelerdeki sistem gibi ben onay vermediğim sürece erişemesin tarzında. Biliyorum bir insanı yapmaması konusunda zorlarsanız uzaklaştırmaya çalışırsanız daha da yakınlaşacaktır.

Top Bottom